Η ταινία “The Other Woman” εκτόπισε τον “Captain America”

Μια κωμωδία με κινητήριο δύναμη τις γυναίκες νίκησε ένα blockbuster στο box office αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αφού κατέλαβε την κορυφή για τρεις εβδομάδες, το “Captain America: The Winter Soldier” εκτοπίστηκε από την κωμωδία “The Other Woman”.

Η κωμωδία εκδίκησης της Fox με πρωταγωνίστριες τις Cameron Diaz, Leslie Mann και Kate Upton,

έκανε ντεμπούτο με 24,7 εκ. δολάρια, τη στιγμή που η ταινία των Disney-Marvel με τον Chris Evans στον ομώνυμο ρόλο συγκέντρωσε 16 εκ. δολάρια αυτό το τέταρτο σαββατοκύριακο, και σύνολο 225 εκ. δολάρια από το πρώτο σαββατοκύριακο μέχρι τώρα.

Η σήμανση του “The Other Woman” περί καταλληλότητας από τα 13 έτη βοήθησε στην προσέλκυση ευρύτερου κοινού, παραδέχεται ο Paul Dergarabedian, ανώτερο στέλεχος της εταιρίας ανάλυσης των στοιχείων του box office “Rentrak”.

“Η σήμανση ήταν τέλεια. Αν ψάχνεις για το μέσο κοινό που θέλει να δει κάτι που έχει κάτι το διαφορετικό αλλά όχι εκτός ορίων, μπορείς να στοχεύσεις σ’ αυτό και να προσελκύσεις ένα μεγαλύτερο κοινό” λέει ο Dergarabedian και συνεχίζει “Ήταν επίσης η καλύτερη στιγμή για να κάνει πρεμιέρα η ταινία, ανάμεσα στην επιτυχία του Captain America και πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με το ‘Spider-Man 2’.”

To “The Other Woman” συγκέντρωσε άλλα 12,8 εκ. δολάρια παγκοσμίως, που φέρνει το σύνολο των εισπράξεών της στα 45,3 εκ. δολάρια παγκοσμίως το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της.

Ο “Captain America” έχει συγκεντρώσει 645 εκ. δολάρια παγκοσμίως, ξεπερνώντας την πρώτη ταινία “The First Avenger” του 2011 που είχε ‘μαζέψει’ 370 εκ. δολάρια.

Η θρησκευτικού περιεχομένου ταινία της Sony “Heaven Is for Real” με τον Greg Kinnear, έμεινε στην 3η θέση με 13,8 εκ. δολάρια και η ταινία κινουμένων σχεδίων της Fox “Rio 2” βρέθηκε στην 4η θέση με 13,7 εκ. δολάρια.

Το δράμα δράσης της Relativity Media με τίτλο “Brick Mansions” και πρωταγωνιστή τον εκλιπόντα Paul Walker βρέθηκε στην πρεμιέρα της στο Νο5 με 9,6 εκ. δολάρια. Η ταινία ήταν μία από τις τελευταίες που ολοκλήρωσε ο Walker πριν τον θάνατό του το Νοέμβριο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η απογοήτευση επιστημονικής φαντασίας του Johnny Depp με τίτλο “Transcendence” υποχώρησε από το Νο4 στο Νο6 τη δεύτερη μόλις βδομάδα προβολής της με 4,1 εκ. δολάρια. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη αποτυχία του Depp μετά το western του 2013 “The Lone Ranger” και το περίεργο κινηματογραφικό πόνημα “Dark Shadows”.

Ανοίγοντας σε μόλις 4 αίθουσες, η ταινία της A24 με τίτλο “Locke” πέτυχε τον καλύτερο ανα αίθουσα μέσο όρο με 22.303 δολάρια. Συνολικά, το δράμα με τον Tom Hardy συγκέντρωσε 89.210 δολάρια. Η ταινία ακολουθεί τον Hardy για 85 λεπτά ευρισκόμενο σε ένα αυτοκίνητο, να μιλάει στο τηλέφωνο και παράλληλα να αντιμετωπίζει μια σειρά γεγονότων που απειλούν την ύπαρξή του. Λέγεται ότι είναι η καλύτερη ερμηνεία στην καριέρα του Tom Hardy.

Το “Spider-Man 2” έκανε ήδη παγκόσμια πρεμιέρα σε Νότια Κορέα και Ρωσία, ανάμεσα σε άλλα, και στο δεύτερο σαββατοκύριακο του συγκέντρωσε 132 εκ. δολάρια.

Η εκτίμηση της Rentrak για τα εισιτήρια που κόπηκαν σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά αυτό το τριήμερο είναι η παρακάτω:

1. “The Other Woman,” $24.7 million ($12.8 million international).

2. “Captain America: The Winter Soldier,” $16 million ($16 million international).

3. “Heaven Is for Real,” $13.8 million.

4. “Rio 2,” 13.7 million ($27.5 international).

5. “Brick Mansions,” $9.6 million ($1.6 million international).

6. “Transcendence,” $4.1 million ($10.8 million international).

7. “The Quiet Ones,” $4 million ($275,000 international).

8. “Bears,” $3.6 million ($100,000 international).

9. “Divergent,” $3.6 million ($9.7 million international).

10. “A Haunted House 2,” $3.3 million ($1 million international).

Η εκτίμηση της ίδιας εταιρίας για τα εισιτήρια που κόπηκαν παγκοσμίως, εκτός Αμερικής και Καναδά, αυτό το τριήμερο είναι η εξής:

1. “The Amazing Spider-Man 2,” $67.2 million.

2. “Rio 2,” $27.5 million.

3. “Captain America: The Winter Soldier,” $16 million.

(tie) “My Old Classmate,” $16 million.

1. “The Other Woman,” $12.8 million.

2. “Noah,” $11.1 million.

3. “Iceman 3D,” $11 million.

4. “Transcendence,” $10.8 million.

5. “Divergent,” $9.7 million.

6. “Qu’est ce qu’on a fait au Bon Dieu?!,” $8.5 million.

7. “Frozen,” $7.2 million.

Keywords
Τυχαία Θέματα