Η Lady Gaga αποφάσισε να… σοβαρευτεί

Φαίνεται πως η εκκεντρική Lady Gaga αποφάσισε να σοβαρευτεί. Έγκυρες πηγές από την κοντινή φίλη της και Dj, Lady Starlight αναφέρουν πως η τραγουδίστρια σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον ηθοποιό Taylor Kinney και να παντρευτούν μες στο καλοκαίρι.

Το ζευγάρι έκρινε πως το καλοκαίρι

είναι μια καλή περίοδος και για τους δύο μιας και είναι ελεύθεροι από υποχρεώσεις.

Η Lady Starlight σε δηλώσεις που έκανε στην Sun δηλώνει επίσης: «Μου είπε (αναφερόμενη στην L.Gaga) πως είναι ο ιδανικός για εκείνη. Και το διαπιστώνεις αυτό αμέσως μόλις τους δεις μαζί. Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και ο Taylor είναι πραγματικά υπέροχος».

Η τραγουδίστρια άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό του «Vampire Diaries» από το Σεπτέμβρη του 2011 αφού πρώτα είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του video clip της «You And I». Πλέον βρίσκεται πολύ συχνά στο Σικάγο, αφού εκεί χρειάζεται να είναι κυρίως ο ηθοποιός.

Πρόσφατα χρειάστηκε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της λόγω μιας επέμβασης που έκανε στο πόδι της, όπως φαίνεται όμως μέχρι το καλοκαίρι θα έχει αναρρώσει πλήρως και πιθανότερο τον Ιούλιο θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του καλού της.

Keywords
Τυχαία Θέματα