Φρικιαστικά δημοσιεύματα για ανθρωποφαγία στη Βόρεια Κορέα

Στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει την εμφάνιση τους σοκαριστικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο κανιβαλισμό και ανθρωποφαγία από Βορειοκορεάτες, που τρώνε πτώματα καθώς και γονείς που έφαγαν τα παιδιά τους!

Οι ειδήσεις και τα δημοσιεύματα αυτά ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί και για αυτόν τον λόγο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο προπαγάνδας.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, πηγές

της χώρας αναφέρουν ότι ένας άνδρας εκτελέστηκε, επειδή σκότωσε τα δύο παιδιά του για να τα φάει, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή ένας άνδρας ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του, ενώ ένας άλλος, τρελαμένος από την πείνα, έβρασε το παιδί του και έφαγε τη σάρκα του.

Αυτές είναι μερικές από τις φρικιαστικές ιστορίες που δημοσιεύθηκαν στην Asia Press, η οποία δηλώνει ότι χρησιμοποιεί έναν αριθμό πολιτών-δημοσιογράφων που βρίσκονται σε βορειοκορεατικό έδαφος.

Η Asia Press, που έχει την έδρα της στην Ιαπωνία, έκανε λόγο για μια «μυστική πείνα» που πλήττει τις επαρχίες της Βόρειας και Νότιας Χουανγκχαέ, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε 10.000 άτομα.

«Είναι σοκαριστικός ο αριθμός των μαρτυριών που έχουμε για αύξηση στα περιστατικά κανιβαλισμού στην επαρχία. Και μάλιστα την ίδια ώρα που ο στρατός κάνει κατάσχεση στα τρόφιμα προκειμένου να τα στείλει στην πρωτεύουσα», δηλώνει στους Sunday Times ο Τζίρο Ισαμάρου του Asia Press, ο οποίος και είναι ο συντάκτης της 12σελιδης επίσημης αναφοράς σχετικά με το σοκαριστικό αυτό φαινόμενο.

Η Βόρεια Κορέα δεν έχει αρνηθεί, ούτε έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα