Χρυσόστομος: Καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή

Πηγή: www.romfea.gr

Τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο, φέρεται να εμπλέκει σε προσπάθεια στήριξης του ΕΛΑΜ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στην Κυπρο, ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Σύμφωνα

με τα νέα στοιχεία που αξιολογούν οι ανακριτικές αρχές ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής ισχυρίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου βοήθησε το ΕΛΑΜ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές για εκλογή εθνικιστή βουλευτή.

Το 24Η επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’ ο οποίος μας τόνισε ότι “Δεν έχω καμία σχέση με την στήριξη του ΕΛΑΜ, εν αντιθέση τους παρότρυνα να μην εμπλακούν με την πολιτική”.

Συνεχίζοντας ο Μακαριότατος μας ανέφερε πως “Παλαιότερα, ναι, με είχαν πλησιάσει αυτά τα παιδιά του ΕΛΑΜ και συζητώντας μαζί τους κατάλαβα ότι κάποιες θέσεις τους είναι αρκετά ακραίες. Αν και τα παιδιά είναι νεαρά και κάποια από τα πιστεύω τους είναι για το καλό της πατρίδας μας, ορισμένες θέσεις τους, επαναλαμβάνω ότι ήταν αρκετά ακραίες. Γι αυτό το προτίμησα να κρατήσω αμέτοχη στάση συμβουλεύοντάς τους να μην εμπλακούν με την πολιτική. Δεν εχω καμία σχέση ούτε με το ΕΛΑΜ ούτε με τη Χρυσή Αυγή και δεν ξέρω τίποτα γι αυτά που λέει ο κύριος Μιχαλολιάκος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα