Χρόνος συμμετοχής για «Φέτφα» στον Ολυμπιακό ή στον… Ατρόμητο!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δέχθηκε την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2016 καταλήγοντας σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

 Εκείνο το οποίο διαπραγματεύτηκε ο νεαρός μέσος, εκτός -φυσικά- από τα χρήματα, είναι και… χρόνο συμμετοχής. Το πρόβλημα του Φετφατζίδη ήταν ότι παρά τα πολύ καλά λόγια, τους επαίνους και τις υποσχέσεις ενδεκάδα δεν έβλεπε ούτε από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

 Ο Πορτογάλος επαναλάμβανε

συνεχώς ότι δεν έχει δουλέψει καθόλου σε φυσική κατάσταση, δεν μαρκάρει και δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί στα κρίσιμα παιχνίδια τη στιγμή που έχει να βάλει άλλους ποδοσφαιριστές ικανούς να του κάνουν τη δουλειά.

 Είχε απελπιστεί λοιπόν ο Φετφατζίδης από τα 86′ που είχε παίξει συνολικά από την αρχή της προετοιμασίας και είχε ανοίξει τα… φτερά του προκειμένου να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Φημολογείται μάλιστα ότι ο Μάρκο Πάντελιτς ήταν εκείνος που μέσω του μάνατζέρ του, είχε αναλάβει την… εξυπηρέτηση.

 Τώρα πλέον ο Φετφατζίδης θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, όπως του υποσχέθηκαν οι «ερυθρόλευκοι».. τώρα ή στον Ολυμπιακό θα είναι ή στον Ατρόμητο…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρόνος, Φέτφα, Ολυμπιακό, … Ατρόμητο,chronos, fetfa, olybiako, … atromito