Πέθανε ο ηθοποιός Γκάρι Γκράχαμ

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ο ηθοποιός Γκάρι Γκράχαμ, γνωστός κυρίως από τη συμμετοχή του στη σειρά Star Trek: Enterprise, σε ηλικία 73 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η πρώην σύζυγός του Γκράχαμ, Σούζαν Λαβέλ, η οποία ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook: “Με βαθιά θλίψη

ανακοινώνω ότι ο Γκάρι Γκράχαμ, ο πρώην σύζυγός μου, θαυμάσιος ηθοποιός και πατέρας της όμορφης μοναχοκόρης μας, Χέιλι Γκράχαμ, απεβίωσε σήμερα. Είμαστε απολύτως θλιμμένοι, ειδικά η κόρη μας”.

Η ίδια πρόσθεσε: “Ο Γκάρι ήταν αστείος, με σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ αλλά καλόκαρδος, πάλευε γι’ αυτά στα οποία πίστευε, αφοσιωμένος χριστιανός και τόσο περήφανος για την κόρη του, Χάιλι. Αυτό ήταν ξαφνικό, γι’ αυτό σας παρακαλώ προσευχηθείτε για την κόρη μας καθώς περνάει αυτό το πράγμα που λέγεται θλίψη. Πέτα ψηλά στους ουρανούς Γκάρι! Σε ευχαριστώ για το ταξίδι και σε ευχαριστώ για τα δώρα που μου άφησες με την υποκριτική, την αγάπη μου για τα άλογα και, το σημαντικότερο, την κόρη μας”.

Ο Γκάρι Γκράχαμ εμφανίστηκε σε συνολικά 12 επεισόδια του Star Trek: Enterprise από το 2001 έως το 2005, υποδυόμενος τον Πρεσβευτή Soval, ενώ έπαιξε και σε άλλα γνωστά σίριαλ, όπως τα M.A.N.T.I.S., JAG και Universal Dead. Πραγματοποίησε επίσης γκεστ εμφανίσεις σε σίριαλ μεταξύ των οποίων τα Ally McBeal, Nip/Tuck και Renegades, ενώ εμφανίστηκε και σε κινηματογραφικές ταινίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα