Στέλιος Παρλιάρος: «Μου έκοβαν το ρεύμα στο μαγαζί και έψηνα στο φούρνο του σπιτιού» (video)

Για την οικονομική καταστροφή που βίωσε μίλησε μεταξύ άλλων ο pastry chef Στέλιος Παρλιάρος στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

“Έκανα ένα πολύ μεγάλο μαγαζί και αυτό ήταν για δέκα χρόνια η οικονομική καταστροφή μου. Ξεχρέωσα με πολλή δυσκολία, με πολλή δουλειά, με βοήθεια από κάποιους φίλους. Να μου κόβουν τη ΔΕΗ

και να μην μπορώ να δουλέψω, και πήγαινα να ψήσω στο φούρνο του σπιτιού και τέτοια πράγματα. Αλλά ξέρεις τι; Αυτά τα πράγματα τα βλέπω τώρα και λέω ότι με κάνανε καλύτερο άνθρωπο για να μην ξανακάνω τέτοια λάθη“, ανέφερε.

Μίλησε ακόμα για την αποχώρησή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα: “Τελείωσα την τηλεοπτική μου καριέρα μετά από 13 χρόνια στο Open. Εκεί αποφάσισα να μη συνεχίσω στην τηλεόραση, γιατί μετά από τόσα χρόνια με μία ωραία αισθητικά εκπομπή που προσπαθούσα να έχω καλούς χορηγούς και αυτούς που επέλεγα εγώ, άρχισε και γινόταν σούπερ μάρκετ, και ο κόσμος νομίζω δεν ήθελε έτσι”.

Ρωτήθηκε ακόμα για την άποψή του για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, σχολιάζοντας: “Εμένα η θέση μου είναι πολύ ξεκάθαρη. Ο καθένας έχει δικαίωμα την προσωπική του ζωή. Το να είναι ομοφυλόφιλος δεν ήταν επιλογή του, οπότε δεν έχει δικαίωμα; Έχω πάρα πολλές φίλες και φίλους που όντως έχουν παιδιά και δεν μπορούν να έχουν δικαιώματα σε αυτήν τη χώρα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα