Πανούσης: «Κυβερνώσα αριστερά χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν υπάρχει»

Κατηγορηματικά απέρριψε το ενδεχόμενο προσχώρησης της Δημοκρατικής Αριστεράς εκ νέου στο κυβερνητικό όχημα Σαμαρα – Βενιζέλου ο βουλευτής της Αγίου Κωνσταντίνου, Γ. Πανούσης, διαφοροποιούμενος σαφώς και από την τάση υπό τον Σπύρο Λυκούδη που είναι θετικά διακείμενη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Πρόκειται για μια πρόταση η οποία είναι στο πεδίο της πολιτικής φαντασίας, ευχαριστούμε δεν παίρνουμε» δήλωσε στο Κόκκινο ο Γ. Πανούσης αναφερόμενος στην πρόταση της Ν. Μπακογιάννη

για επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στη κυβέρνηση.

«Αν εξαιρέσει κανείς κάποιο πολιτικό ατύχημα, νομίζω πως ο κύκλος κυβέρνησης ανάγκης έχει τελείωσε» τόνισε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ λέγοντας πως «το μομέντουμ της κεντροαριστεράς έχει τελειώσει, πρέπει να ξεκινήσει η τώρα συζήτηση μεταξύ των κομμάτων της αριστεράς. Κυβερνώσα Αριστερά χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν υπάρχει. Θα δούμε τον εφιάλτη μιας κυβερνώσας ακροδεξιάς αν δεν τα καταφέρουμε».

Στην ερώτηση εφόσον το σημερινό ΠΑΣΟΚ αποτελεί έναν πιθανό συνομιλητή με τη ΔΗΜΑΡ, ο Γ. Πανούσης δήλωσε πως «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να λύσει μόνο του τα προβλήματά του, δεν μπορούμε εμείς να καλύψουμε τις κινήσεις του παλιού ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του σημερινού του Βενιζέλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα