«Αυτός σκότωσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής»

«Γνωρίζω τον δολοφόνο, έχουμε κάνει και χτύπημα μαζί» φέρεται να είπε ο μάρτυρας στους άνδρες της αντιτρομοκρατικής., ο οποίος είναι κρατούμενος για άλλη υπόθεση που δεν έχει σχέση με τρομοκρατία.

Ωστόσο η μαρτυρία του δίνει άλλη διάσταση, καθώς πλέον «ομολογεί» ότι συμμετείχε μαζί με το δολοφόνο στο χτύπημα κατά των αστυνομικών στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso, σε ανεπίσημη κουβέντα με άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υποστήριξε ότι ξέρει το δολοφόνο και ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του. Ωστόσο αρνείται να προχωρήσει σε επίσημη κατάθεση.

Αστυνομικοί

έχουν εστιάσει πλέον τις έρευνες σ’ έναν περιορισμένο κύκλο τριών ατόμων σε ό,τι αφορά στο χτύπημα κατά των μελών της Χρυσής Αυγής, ενώ ταυτόχρονα από τα λεγόμενα του μάρτυρα έχουν στοιχεία για άτομα που συνδέονται με τρία «άσχετα» κατά τα άλλα χτυπήματα μεταξύ τους. Το χτύπημα στην Αγία Παρασκευή, το χτύπημα κατά του Alter και αυτό κατά των μελών της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με το μάρτυρα, ο δολοφόνος ήταν παρών και στις τρεις επιθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα