Ο Παναθηναϊκός βρυχάται

Η χειμαρρώδης επίθεση του Παναθηναϊκού στα πρώτα 26 λεπτά του αγώνα και το «μαξιλαράκι» ασφαλείας των 17 πόντων (55-72) που «οικοδόμησαν» σε αυτό το διάστημα, χάρισαν στους «πράσινους» το πρώτο εφετινό «διπλό» τους στη Euroleague, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 3-4. Το «τριφύλλι» πέρασε νικηφόρα με 99-85 από το Βερολίνο, απέναντι στην Άλμα, υποχρεώνοντας τους ουραγούς Γερμανούς στην έκτη ήττα τους.

Η… ελληνική απόβαση στη γερμανική

πρωτεύουσα δημιούργησε μοναδική ατμόσφαιρα στην έδρα της ομάδας του Ίσραελ Γκονζάλες και κατά διαστήματα το «τριφύλλι» έπαιξε εντυπωσιακό μπάσκετ. Στην επίθεση το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, έβαλε μεγάλα σουτ (13/29 τρίποντα, 44,8%).

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε και ορισμένες αμυντικές αδυναμίες, ενώ υπήρξαν κάποια ολιγόλεπτα «κομμάτια» του αγώνα, στα οποία αν ήταν πιο συγκεντρωμένος θα «καθάριζε» πιο εύκολα και από πιο νωρίς την νίκη. Κορυφαιός της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ντίνος Μήτογλου με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ σε σχεδόν 35 λεπτά, με τον Μάριους Γκριγκόνις να τον συμπληρώνει 16 πόντους με 4/8 τρίποντα και 4 ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα