Θέμις Μπαζάκα: Ζητούν τον αφορισμό της γιατί μίλησε για τη θρησκοληψία και τη σειρά «Milky Way»

Η Θέμις Μπαζάκα μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και σχολίασε τις αντιδράσεις για την τηλεοπτική σειρά «Milky Way», στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Σίγουρα, είναι μια σειρά προκλητική, η οποία θα δημιουργήσει εντάσεις, γιατί δυστυχώς η κοινωνία μας είναι συντηρητική. Μα, εγώ πιστεύω ότι γίνεται ακόμη πιο συντηρητική τα τελευταία χρόνια. Η θρησκοληψία, ο ρατσισμός, ο φασισμός είναι γύρω μας. Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει. Να μην προχωράει, να μη θέλει ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια του», ανέφερε η ηθοποιός  και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει εκπαίδευση, ούτε από την οικογένεια,

ούτε από το σχολείο. Μια χώρα που ξεκινάει το παιδάκι έξι χρόνων το μάθημά του με προσευχή, συγγνώμη -πάρτε το όπως θέλετε-, αλλά ήμαρτον. Πού γίνεται αυτό το πράγμα; Σε λίγο θα μας απαγορεύουν δεν ξέρω και εγώ τι. Θέλω να πω ότι χρειάζεται μία πολιτική απέναντι σε αυτά τα πράγματα. Πρέπει να γίνει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα Θρησκευτικά, πρέπει όλοι να μιλούν στα παιδιά πιο ανοιχτά για κοινωνικά θέματα. Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα», είπε η Θέμις Μπαζάκα.

Η θαρραλέα τοποθέτηση της ηθοποιού προκάλεσε την έντονη αντίδραση δύο ιερών, οι οποίοι σε επιστολή τους χαρακτηρίζουν «εμετικά» τα σχόλια και ζητούν τον αφορισμό της και παρέμβαση του ΕΣΡ για τη σειρά του Mega.

Keywords
Τυχαία Θέματα