Αποφυλακίζεται ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη

Εκτός φυλακής αναμένεται να βρεθεί ο γιός του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών έκανε δεκτό το αίτημά του για αποφυλάκιση.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης παρουσιάστηκε στο δικαστικό συμβούλιο και κατέθεσε τους λόγους για την αποφυλάκισή του. Το συμβούλιο αποφάσισε τελικά να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, εμφάνιση

στο αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης είχε προφυλακιστεί τον περασμένο στις 3 Ιουλίου 2012 αναφορικά με την υπόθεση της υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, επί προεδρίας του πατέρα του. Οι κατηγορίες που τον βάρυναν ήταν ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή.

Από τα στοιχεία της εισαγγελικής έρευνας, ο Σταύρος Ψωμιάδης εμφανίζονταν να υπέκρυπτε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, με δηλωθέντα εισοδήματα εξαιρετικά χαμηλά. Όπως για παράδειγμα εισόδημα 7.000 ευρώ που δήλωνε σε συγκεκριμένο έτος κατά το οποίο από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκε διαφορά 2 εκατ. ευρώ.

Στην κατοχή του Σταύρου Ψωμιάδη εντοπίστηκε ιπποφορβείο το οποίο φαίνεται να μην είχε άδεια αλλά και να το αγνοούσε η Εφορία. Μέχρι σήμερα ο Σταύρος Ψωμιάδης είχε ζητήσει να αποφυλακιστεί και άλλη φορά, με το αιτιολογικό ότι δεν είναι ύποπτος φυγής και ότι όσες φορές έχει κληθεί από τη δικαιοσύνη έχει εμφανιστεί ενώπιών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα