Τ.Τ: Βενιζέλος – Κουβέλης στηρίζουν ανακεφαλαιοποίηση – αυτοτέλεια

Αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της ΟΤΟΕ συναντήθηκαν σήμερα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) κ. Φώτη Κουβέλη.

Οι

εκπρόσωποι των εργαζομένων παρουσίασαν με σαφήνεια τις θέσεις του Συλλόγου, για την ανακεφαλαιοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τη διατήρηση του ρόλου του στην οικονομία και την κοινωνία, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, των εργασιακώνδικαιωμάτων και την προστασία των μικρομετόχων.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επεσήμανε ότι στηρίζει τη θέση της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και την αυτοτέλειά του. Σε οποιαδήποτε όμως εναλλακτική δεύτερη λύση συμφώνησε για τη διατήρηση του ρόλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, της ταυτότητάς του, του δικτύου και της λειτουργίας του, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την προάσπιση των μικρομετόχων.

Διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα έχει σημαντική παρέμβαση στις εξελίξεις για το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, οι οποίες δρομολογούνται έως το τέλος του 2012.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης  ενημέρωσε για τη χθεσινή συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά, όπου τέθηκε και το θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο κ. Κουβέλης τάχθηκε με σαφήνεια υπέρ της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, τη συνέχιση του ρόλου του και της ταυτότητάς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα