Στο Χρηματιστήριο οι εργαζόμενοι του ΟΛΠ για την Cosco – Τορπίλη στα κρουαζιερόπλοια που έρχονται στον Πειραιά

Εργαζόμενοι του ΟΛΠ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του Χρηματιστηρίου στη Λ.Αθηνών, όπου θα γίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων και αναμένεται να εγκρίνει τη νέα σύμβαση παραχώρησης στην Cosco.
H απεργία στον ΟΛΠ

αλλά και στον ΟΛΘ, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στις μεταφορές αλλά και στην κρουαζιέρα.
Ο πρόεδρος του ΟΛΠ Γιάννης Κούβαρης με επιστολή του προς τους εμπλεκόμενους φορείς υποστηρίζει ότι το Σάββατο 11 Ιουνίου αναμένεται να καταπλεύσουν στο λιμάνι του Πειραιά 7 κρουαζιερόπλοια, τα οποία αναμένεται να αποβιβάσουν και να επιβιβάσουν ταυτόχρονα 6.660 επιβάτες.
Οι επιβάτες αυτοί αναμένεται να καταφθάσουν με πτήσεις τσάρτερ από διάφορα μέρη του κόσμου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη συνέχεια στους σταθμούς κρουαζιέρας στο λιμάνι. Επίσης, άλλοι 2.000 επιβάτες θα αποβιβασθούν από ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο προκειμένου να επισκεφθούν με πούλμαν αρχαιολογικούς χώρους στην Αττική και κυρίως στην Ακρόπολη.
Στην επιστολή επισημαίνεται, επίσης, ότι δύο από τα πλοία αυτά δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν σε κανένα άλλο ελληνικό λιμάνι και η μη εξυπηρέτησή τους θα δημιουργήσει καταστροφικά αποτελέσματα για την ελληνική κρουαζιέρα που τόσο πολύ έχει προσπαθήσει το λιμάνι του Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα