Στηρίζει Γ. Μουζάλα ο Δ. Παπαδημούλης – «Και ο Π. Καμμένος αποκάλεσε Μακεδονία τα Σκόπια!»

Τη στήριξή του στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ άφησε αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου.

«Ο Γιάννης Μουζάλας είναι από τους καλύτερους υπουργούς της κυβέρνησης. Είναι λάθος η παραίτησή του και αυτό είναι θέση σύσσωμου του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται για σφάλμα να υπάρχει

αυτή η εμμονή Καμμένου στην απαίτηση να φύγει ο κ. Μουζάλας για ένα γλωσσικό ολίσθημα, όταν ο ίδιος ο αρχηγός των ΑΝΕΛ είχε υποπέσει στο ίδιο ολίσθημα» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παπαδημούλης.

Ο κ.Παπαδημούλης επιτέθηκε και στον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «του προκαλεί αλγεινή εντύπωση η στάση του Μητσοτάκη να μιζάρει στην πατριδοκαπηλία μήπως και ρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα».

«Προσχωρεί στην γραμμή Σαμαρά που έριξε τον πατέρα του και οδήγησε μεγάλη και οδυνηρή ήττα την χώρα» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος χαρακτήρισε «επιβεβλημένη και θετική την αποπομπή του Φαήλου Κρανιδιώτη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Δυστυχώς δεν εντάσσεται σε συνολικό σχέδιο να πάρει αποστάσεις από την άκρα δεξιά του κόμματός του αφού έχει αναβαθμίσει τους κυρίους Γεωργιάδη και Βορίδη.
Μια λεπτομέρεια που εξηγεί τα δυο μέτρα και δυο σταθμά είναι ότι ο κ. Κρανιδιώτης είχε υποστηρίξει Μεϊμαράκη, ενώ Βορίδης, Σαμαράς και Γεωργιάδης τα έδωσαν όλα για να εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μακάρι η ΝΔ να πάρει μεγαλύτερες αποστάσεις από την άκρα δεξιά αλλά δεν το βλέπω γιατί τα τελευταία χρόνια η ΝΔ μετακινήθηκε πολύ προς τα εκεί» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι υπογράμμισε ότι αν και δεν θέλει να μπει σε σεναριολογία για συνεργασίες, θεωρεί «θετικό ότι ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι δεν σύρονται στην γραμμή της ΝΔ».

Keywords
Τυχαία Θέματα