Κα -η- μμένη Ελλάδα – Γιατί είμαστε τριτοκοσμική χώρα – Τον αξιοπρεπή Μουζάλα ή τον Π.Καμμένο;

Καλημέρα σας…

Γιατί η χώρα είναι τριτοκοσμική;

Πρώτον, γιατί ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, οι ισχυροί στέλνουν σεξο-ΒΟΜΒΕΣ για να απαλύνουν τον πόνο που οι ίδιοι προκάλεσαν με τις ΒΟΜΒΕΣ τους στις πατρίδες των “αθλίων” της ζωής.

Δεύτερον, γιατί ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ πάει μαυροφορεμένη η Ατζελίνα Τζολί. Λίβανος, Καμπότζη, Ταυλάνδη, Σομαλία…οι τελευταίες της επισκέψεις πριν το ταξίδι στην Αθήνα.

Τρίτον, γιατί ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ένας υπουργός Άμυνας που

διαφωνεί με άλλο υπουργό μιας κυβέρνησης, συγκαλεί σε έκτακτη σύσκεψη τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων .

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Για τα δύο πρώτα, λίγα ίσως μπορείς να κάνεις. Για το τρίτο όμως, αν δεν κάνεις, θα είσαι υπεύθυνος για τη γελοιότητα στην οποία οδηγείται η Δημοκρατία. Και είναι γελοιότητα, εν έτει 2016 οι ΣΤΡΑΤΑΙΟΙ να …ανησυχούν για το μέλλον της χώρας και να …συνευρίσκονται προκειμένου να …σώσουν την πατρίδα, βάζοντας στη διαπασών τα εμβατήρια…

ΥΓ: Το χθεσινό ΣΧΟΛΙΟ στο bankwars: Όπως συνήθως γίνεται στην Ελλάδα, στην πιο κρίσιμη φάση για ένα μεγάλο θέμα, όπως τώρα το προσφυγικό, βρίσκουμε τον τρόπο, κάνοντας την τρίχα, τριχιά, να πλακωνόμαστε. Ο κ.Γ.Μουζάλας, ίσως ο πιο σοβαρός υπουργός αυτής της κυβέρνησης, λίγο πριν το κρίσιμο Ευρωπαικό Συμβούλιο, κάνοντας ένα λεκτικό λάθος ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ, (άλλωστε δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός), βρίσκεται στο στόχαστρο των πάντων…Λυπηρό.

Βασίλης Βαλαμβάνος, [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα