ΣΟΚ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

Ένας αστυνομικός, είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί, στην Καστοριά. Οι Αρχές, μετά από ανάκριση, συνέλαβαν τον 30χρονο αστυνομικό ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- συμμετείχε και στις έρευνες για… τον εντοπισμό του δολοφόνου!
Ο είναι ειδικός φρουρός και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στην Καστοριά.

Η

ανακοίνωση της αστυνομίας

«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια».

Ο 52χρονος ταξιτζής εντοπίστηκε περίπου 40 με 50 μέτρα μακριά από το όχημα του, δίπλα στο ποτάμι. Είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς.

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 52χρονος φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στον κρόταφο και ένα στο στήθος, που φαίνεται ότι έχουν προέλθει από 45αρι πιστόλι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του 30χρονου υπόπτου για τη δολοφονία του ταξιτζή από εικόνες σε τηλεοπτική κάμερα που έδειξαν ότι ο αστυνομικός που ανακρίνεται μπήκε στο ταξί λίγο πριν το στυγερό έγκλημα.
Η δολοφονία του οδηγού προκάλεσε πανικό στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θύμισε την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα