Σήμερα η απονομή των HR Excellence Awards

Η τελετή απονομής των HR Excellence Awards θα πραγματοποιηθεί σήμερα  (ώρα 19:00) στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Τα Αριστεία Ανθρώπινου Δυναμικού έχουν σκοπό να ενθαρρύνουν και να στηρίξουν έμπρακτα όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο, οριοθετώντας το πλαίσιο μέσω του οποίου θα εντοπίζονται, θα αναδεικνύονται, θα δημοσιοποιούνται και θα επιβραβεύονται επιτυχημένες πρακτικές. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, μέσω αυτής της διοργάνωσης, θέλει να αναδείξει

καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες που υλοποιούνται με επιτυχία και έχουν θετική επίδραση και όφελος προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, επιχειρηματίες, εργαζόμενους, κοινωνία κ.ά.

Οι υποψηφιότητες για τα HR Excellence Awards 2012 περιλαμβάνουν προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν ή ολοκληρώθηκαν από τον Ιανουάριο του 2011 έως σήμερα. Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίσθηκαν οι υποψήφιες επιχειρήσεις είναι οι εξής:

1.            Τεχνολογία στο HR (HR Technology)

2.            Διαχείριση Ταλέντων (Τalent Management)

3.            Εργασιακό περιβάλλον, ψυχική υγεία και ασφάλεια (Workforce Wellness, Health and Safety in the Working Environment)

4.            Καινοτομία στο HR (Innovation in HR)

5.            Εκπαίδευση και Ανάπτυξη (Training and Development)

Οι πρακτικές που θα βραβευθούν προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα συνολικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων και αποτελούν φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση στον τομέα διοίκησης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα. Η διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας και σκληρής δουλειάς για την υλοποίηση επιτυχημένων πρακτικών στο συγκεκριμένο χώρο.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες Eurobank Business Services, Manpower Group και Scan Information Systems.

σχετικά άρθραΣυνελήφθη διευθυντής υποκαταστήματος της Eurobank EFG για υπεξαίρεση στη ΣερβίαΜέχρι τις 19 Οκτωβρίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το «Ερρίκος Ντυνάν»Morgan Stanley: Καλύτερα των προβλέψεων τα αποτελέσματαΖημιές 943 εκατ. ευρώ για τη Nokia το 3ο τρίμηνοS&P: Έρχονται πτωχεύσεις επιχειρήσεων στην ΕυρώπηΠεραιτέρω υποχώρηση της ζήτησης για χημικά προϊόνταMinoan Group: Συμφωνία με τα Βρετανικά ΤαχυδρομείαΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas: Επάνοδος του κ. Γρ. ΑντωνιάδηΠοιοι ακολουθούν την Coca – Cola και τη ΦΑΓΕ;H νέα καμπάνια του ΟΤΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα