Στους δρόμους εκπαιδευτικοί, μαθητές και ανάπηροι

Εκπαιδευτικοί ,γονείς και μαθητές της Ανατολικής Αττικής, Α΄Δυτικής Αττικής (Ελευσίνα) και Νότιας Αθήνας στα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία, θα συγκεντρωθούν σήμερα  το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος και, στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ, οι διαμαρτυρόμενοι «απαιτούν άμεση λύση

στο δίκαιο και αυτονόητο αίτημα για δωρεάν μεταφορά των μαθητών, χωρίς περιορισμούς και τη γενναία χρηματοδότηση των σχολείων για την κάλυψη όλων των αναγκών τους».

Επίσης, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνουν σήμερα τα άτομα με αναπηρία, σε 37 Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Η κινητοποίηση στην Αθήνα, και σε 36 ακόμη πόλεις, θα γίνει στις 11 το πρωί μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ, στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Σωκράτους και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου.

σχετικά άρθρα15χρονη κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι τηςΣτοχεύει ψηλά… ο Φωτόπουλος!Καθηγητής απείλησε αλλοδαπούς μαθητές ότι θα φωνάξει τη… Χρυσή ΑυγήΑυστριακός Καγκελάριος: Σαφές μήνυμα πίστης στην ΕλλάδαΑναστολή έκτισης ποινής για τον επιχειρηματία Γ. ΠετζετάκιΣτους ΟΤΑ 42 εκατ. ευρώVPRC: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, στην τρίτη θέση η Χρυσή ΑυγήΣυμπλοκή ΜΑΤ και μικροπωλητών στην ΑΣΟΕΕΣτα 6,6 εκατ.ευρώ τα πρόστιμα που αφορούν πετρελαιοειδήΈρχεται ο Επίτροπος Χαν!
Keywords
Τυχαία Θέματα