Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη χώρα – Δείτε ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν σε όλη την χώρα.
Περισσότερες από 230 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πτώσεις δέντρων και πινακίδων αλλά και αφαιρέσεις αντικειμένων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην Αττική.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φτάνουν τα 9 μποφόρ, ματαιώθηκαν δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά και την Ραφήνα, ενώ από το Λαύριο δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων μέχρι τη Τζιά.

Επίσης,δεν

γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος- Σποράδες, Καβάλα-Πρίνου και Θάσου- Κεραμωτή. Κλειστό είναι και το πορθμείο στο Ρίο-Αντίρριο.

Διακοπές ρεύματος στην Αττική

Μεγάλο είναι το πλήγμα που έχει δεχθεί το δίκτυο ηλεκτροδότησης της πρωτεύουσας κυρίως από πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι εδώ και τέσσερις ώρες σημαντικό κομμάτι του Χολαργού δεν έχει ρεύμα.

Από το πρωί συνεργεία του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας επιχειρούν σε διάφορες περιοχές για την επίλυση των προβλημάτων σε συνεργασία με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που βοηθούν στην απομάκρυνση των δέντρων.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ διαβεβαιώνει ότι κάθε φορά, σε περιπτώσεις που εκδηλώνονται παρόμοια έκτακτα περιστατικά, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα».

Έπεσε δέντρο στη Σταδίου

Διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου, στο ύψος του υπουργείου Εργασίας σήμερα το μεσημέρι, καθώς στο οδόστρωμα έπεσε δέντρο εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της Πυροσβεστικής.

Original article: Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη χώρα – Δείτε ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα