Προειδοποίηση Anonymous κατά Trump: Θα μετανιώσεις τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Οι Anonymous προειδοποιούν τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, λίγες ώρες προτού ορκιστεί, καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNBC, στο μήνυμά τους προειδοποιούν τον Trump ότι θα μετανιώσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια της προεδρικής του θητείας, ενώ παράλληλα, μέσω του Twitter,

κάλεσαν τους ομοϊδεάτες και οπαδούς τους να προβούν σε οποιεσδήποτε αποκαλύψεις αφορούν τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μάλιστα, οι περιβόητοι χάκερ με τα tweets τους απευθύνθηκαν στον Trump κατηγορώντας τον πως διατηρεί οικονομικές και προσωπικές σχέσεις με τη ρωσική μαφία, με δίκτυα εμπορίας παιδιών αλλά και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

“Δεν είμαστε στη δεκαετία του ’80 για να χαθούν οι πληροφορίες. Πλέον όλα γίνονται γνωστά. Θα μετανιώσεις τα επόμενα τέσσερα χρόνια”, ανέφεραν οι Anonymous σε ένα από τα μηνύματά τους στον Trump.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Trump τίθεται στο στόχαστρο των Anonymous, αφού, όταν ήταν ακόμη υποψήφιος, οι χάκερ τού είχαν κηρύξει πόλεμο. Επίσης, παλιότερα είχαν διαρρεύσει προσωπικά στοιχεία του Trump (κινητό τηλέφωνο, αριθμός κοινωνικής ασφάλισης) στο διαδίκτυο από μια διαδικτυακή ομάδα που σχετίζεται με τους Anonymous.

Προς το παρόν, ο Αμερικανός πρόεδρος, που χρησιμοποιεί τακτικά το Twitter, δεν έχει απαντήσει στις προειδοποιήσεις των Anonymous…

Keywords
Τυχαία Θέματα