Πρόεδρος, π.Πρωθυπουργοί, Κυβέρνηση, τίμησαν, παρόντος Β.Βαρδινογιάννη, τον Γ.Κεφαλογιάννη

Εκδήλωση για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής. Το εντυπωσιακό είναι ότι ήταν εκεί…οι πάντες!

Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς, Παναγιώτης Πικραμένος και Ιωάννης Γρίβας, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, η επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγής» Φώφη Γεννηματά, οι αντιπρόεδροι της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης

και Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, o πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και φυσικά η κόρη του εκλιπόντος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, που βρίσκεται στο εξωτερικό, έστειλε χαιρετισμό και έκανε λόγο για τη συνέπεια στις απόψεις και την πολιτική διαδρομή του Γιάννη Κεφαλογιάννη σε κρίσιμες περιόδους για τη χώρα καθώς και την στάση ευθύνης που υπέδειξε απέναντι στη χώρα και τους εκλογείς του. Τόνισε ότι “ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν απόκρυπτε τις απόψεις του και δεν στρογγύλευε τα λόγια του τόσο εντός του κόμματός του όσο και στην πολιτική γενικότερα» ενώ τον χαρακτήρισε «αξιόπιστο συνομιλητή στην πολιτική που τον διέκρινε η διαλλακτικότητα, η αποφασιστικότητα, και η επιθυμία για συνεννόηση και σύνθεση».

Στην ομιλία του ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του Γιάννη Κεφαλογιάννη τον οποίον χαρακτήρισε «γνήσιο τέκνο της Κρητικής Γης» που «συνδύασε, με συνέπεια, την πολιτική και την επιστημονική του σταδιοδρομία. Τον απορρόφησε η πολιτική, ως πραγματική αποστολή, ενώ η ιατρική επιστήμη ήταν γι’ αυτόν μέσο προσφοράς στον Άνθρωπο».

Παρών και ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς Σοφία Σταϊκο, σύζυγος του Μιχάλη Σάλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα