Πασχαλιάτικες τραγωδίες: Πνίγηκε στο τραπέζι, ροντβάιλερ σκότωσαν παιδάκι, εξαφάνιση κοριτσιού

23:09 1/5/2016 - Πηγή: BankWars

Μαύρο Πάσχα για οικογένειες. Στο Ρέθυμνο, άντρας πνίγηκε ενώ έτρωγε στο πασχαλινό τραπέζι και ΙΧ έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων με μία νεκρή γυναίκα. Στην περιοχή Αργίλου Κοζάνης, δύο ροντβάιλερ σκότωσαν πεντάχρονο παιδάκι, στη Μεσόγειο είχαμε δύο τραγωδίες με μετανάστες, ενώ ευχή όλων είναι να βρεθεί ένα κοριτσάκι 3,5 ετών που εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του στον Σκαραμαγκά…

Στο Ρέθυμνο, ένας 61χρονος πνίγηκε

από μπουκιά που του κάθισε στο λαιμό, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Πάσχα σε ταβέρνα.
Κατά τη διάρκεια του γλεντιού ο 61χρονος έφαγε ένα κομμάτι φαγητού χωρίς ωστόσο να το καταπιεί σωστά. Η τροφή έφραξε την αναπνευστική δίοδο με τον άτυχο άνδρα να μην μπορέσει ν’ αναπνεύσει.
Οι συγγενείς του επιχείρησαν να τον βοηθούσαν ενώ ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να σπεύδουν και να απομακρύνουν την τροφή που εμπόδιζε την αναπνευστική δίοδο του 61χρονου. Στη συνέχεια τον μετέφεραν διασωληνομένο στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου όπου ο 61χρονος, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή.

ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Στην Κοζάνη παιδάκι ηλικίας πέντε ετών δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Οι δραματικές αυτές στιγμές έλαβαν χώρα ενώ το αγόρι γιόρταζε μαζί με την μητέρα του το Πάσχα σε ένα φιλικό σπίτι, στην περιοχή του Αργίλου.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα σκυλιά τα οποία ανήκουν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, επιτέθηκαν στο παιδί και το τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο και στον λαιμό. Όπως αναφέρει το KOZANIMEDIA.GR, τα σκυλιά έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στο αγόρι με μανία.
Ο πεντάχρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης από τη μητέρα του και ένα φιλικό πρόσωπο, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Το παιδί χειρουργήθηκε και οι γιατροί έδωσαν για 45 λεπτά μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και δυστυχώς κατέληξε λίγο μετά τις 15.30.

ΡΕΘΥΜΝΟ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα, στον επαρχιακό δρόμο Ρεθύμνου-Σπηλίου, κοντά στα Τρία Μοναστήρια, όταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ζευγάρι ηλικίας 70 ετών, μάρκας Mercedes, εξετράπη της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 50 μέτρων.
Η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

ΦΩΤΙΑ ΕΚΑΨΕ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, όπου 37χρονη γυναίκα και ο τετράχρονος γιος της έχασαν τη ζωή τους έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί στο σπίτι που διέμεναν, στη συμβολή των οδών Ξάνθης και Κοραή.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι απεγκλώβισαν τη μητέρα με το παιδί της. Η 37χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και ο γιος της στο «Παίδων», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό τους.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

Περίπου 100 πρόσφυγες αγνοούνται από τη Μεγάλη Παρασκευή έπειτα από δύο ναυάγια στα ανοιχτά της Λιβύης, δύο νέες ναυτικές τραγωδίες στη Μεσόγειο όπου περισσότεροι από 1.200 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους από τις αρχές του έτους.

ΧΑΘΗΚΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις αρχές για τον εντοπισμό ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις 3,5 ετών το οποίο εξαφανίστηκε σήμερα στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέπεμψε Amber Alert, πρόκειται για την Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη, η οποία χάθηκε σήμερα Κυριακή γύρω στις 14.40.

Η Μαρία-Ειρήνη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος ένα μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα