Δεν ζητούν εκλογές ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ αλλά δεν τους αρέσει και η κυβέρνηση – “Ανίκανοι”,λέει η Γεννηματά

22:43 1/5/2016 - Πηγή: BankWars

Μέσω twitter, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ.Γεννηματά ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης, την οποία χαρακτήρισε «ανίκανη». Προτείνει να «δώσει λύση η παρούσα Βουλή χωρίς να προκληθούν Εκλογές». Ανάλογη δήλωση αλλά πολύ πιο…φιλική προς την κυβέρνηση, έκανε και ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Στ.Θεοδωράκης από τα Χανιά.

Η

Φ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

«Κανείς Έλληνας δεν είναι ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή από την πολιτική της κυβέρνησης. Αλλά να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη. Οι εκλογές αυτή τη στιγμή δε θα προσφέρουν τίποτα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κλείσει η αξιολόγηση, να πάρουμε τα λεφτά που έχουμε συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους και αμέσως μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», ανέφερε .

«Αν βέβαια αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, δεν μπορεί να κάνει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος να έρθει ο κ. Τσίπρας να μας το πει και θα βρούμε λύση. Αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να μη συνεχίζεται η αβεβαιότητα, να μη συνεχιστεί η ανησυχία του κόσμου, να τελειώσουμε με τις εκκρεμότητες όσον αφορά τη συμφωνία που έχουμε κάνει με τους εταίρους μας και να κάνουμε το επόμενο βήμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα