Παραιτήθηκε η τομεάρχης Δωδεκανήσου της ΝΔ Γιώτα Τριγώνη – Τι κρίμα…

Η Γιώτα Τριγώνη εκτός απο τις πολιτικές της δραστηριότητες ως τομεάρχης Δωδεκανήσων, οδοντίατρος και επιχειρηματίας σε Κωσταντινούπολη και Liechtenstein την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την διαφημιστική καμπάνια 2013 του ξενοδοχείου And Hotel στην Κωσταντινούπολη!

ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΣΠΡΕΣΟ

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ηταν πολύ δεμένη με τα αδέρφια της, γι’ αυτό και όταν τελείωσαν το σχολείο σπούδασαν όλοι…

Οδοντιατρική.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Ο πατέρας της είναι οδοντίατρος και έτσι ακολούθησε τα βήματά του. Σπούδασε στο Λος Αντζελες και έμεινε μακριά από την Ελλάδα για αρκετά χρόνια. Οταν επέστρεψε έφτιαξε με τα αδέρφια της το δικό της ιατρείο. Ο καθένας έχει αναλάβει και από έναν τομέα. Εκείνη ασχολείται με την αισθητική των δοντιών. Δηλαδή, με ό,τι έχει να κάνει με τη βελτίωση του σχήματος και του χρώματος των δοντιών.

Παρθενική εμφάνιση: Η Γιώτα Τριγώνη έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη σχέση της με τον παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα από τον οποίο χώρισε πριν από μερικούς μήνες.

Φιλοδοξίες: Σύμφωνα με δήλωση της ίδιας: «Οταν είσαι καλός στη δουλειά σου, γίνεσαι και γνωστός». Η γνωστή οδοντίατρος φιλοδοξεί να παραμείνει στην πρώτη γραμμή στον τομέα της. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται πολλοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι Βάνα Μπάρμπα, Νίκος Βέρτης, Ελενα Κουντουρά, Ελενα Ράπτη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστολία Ζώη, Πάνος Κιάμος, Γιάννης Σπαλιάρας.

Στιγμή αδυναμίας: Το SMS που ακούστηκε ότι έστειλε στον πρώην σύντροφό της Νίκο Αλιάγα για να του πει ότι χωρίζουν και αμέσως μετά παντρεύτηκε άλλον. Μα δεν κάνει, αγαπητή μου! Ετσι χωρίζεις;

Κολλημένη με… την καλή οδοντοστοιχία. Δεν θα μπορούσε μια οδοντίατρος με αστραφτερό χαμόγελο να είναι… κομψή με κάποιον που δεν προσέχει τα δόντια του!..

Συχνάζει: Σε πολλά κοσμικά events, ειδικά τον τελευταίο καιρό, όπου κλέβει τα φλας με -τι άλλο;- το χαμόγελό της. Απαραιτήτως δίνει το παρών σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Ο ιδανικός άντρας: Μάλλον προτιμά ή τους αρρενωπούς ή τους fitn! Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια ήταν μαζί με τον (beau Grec) Nίκο Αλιάγα, ενώ μόλις χώρισε από εκείνον παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ Λάζαρο Αγαδάκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα