ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Άνετη νίκη του Παναθηναικού.

71′ 3-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Πολύ ωραία ενέργεια του Σπυρόπουλου που κατέβηκε όλη τη δεξιά πλευρά και έκανε σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Βαλιό και κατέληξε στα δίχτυα.

44′ Ο Ντίνας κλέβει από τον Χωριανόπουλο, η μπάλα φτάνει στον Καρέλη που πιάνει γεμάτο σουτ πάνω στην κίνηση και πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό τέρμα.

14′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με τον Ντίνα

- Νίκη θέλει ο Παναθηναικός…

-

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει επιλέξει τους Καπίνο, Σπυρόπουλο, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Μέντες, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν, Καρέλη, Σίλντενφελντ, Ντίνα, Πράνιτς.

- Ο Γιάννης Μαντζουράκης αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Χογκ, Φουρλάνο, Γάλα, Μανούσο, Χωριανόπουλο, Καλτσά, Φαρία, Ποντάνι, Νιαμπούγιου, Ζακουανι, Βάλιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει επιστρέψει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις μετά τη μέτρια απόδοση κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα για το πρωτάθλημα όπου πήρε τη νίκη και στον ΟΦΗ για το Κύπελλο όπου έχασε.

Ο Αναστασίου ετοιμάζει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», διότι ακολουθεί το Σάββατο ο αγώνας με τον Ατρόμητο.

Με δεδομένη την απουσία του Μπεργκ, ο Κλωναρίδης αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα όπως και οι Μέντες και Ατζαγκούν, ενώ είναι πιθανό να διατηρήσει τη θέση του ο Ντίνας και να ξεκουραστεί κάποιος εκ των Ζέκα, Αμπέντ, Πράνιτς.

Αλλαγές ενδεχομένως θα υπάρξουν και στην άμυνα και να πάρουν ανάσες κυρίως ο Σίλντενφελντ ή ο Νάνο.

Original article: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ).

Keywords
Τυχαία Θέματα