Παλαιοχριστιανοί: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο πατέρας, άφαντα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη αφέθηκε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει υπό πρωτόγονες συνθήκες σε λαγούμια της ορεινής Κορινθίας, όπως αναφέρει το korinthostv.gr.

Κατά τη μεταγωγή του σήμερα Τετάρτη στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, ο 45χρονος πατέρας εμφάνισε έγγραφο, το οποίο τον εμφανίζει να έχει ψυχιατρικό νόσημα και ποσοστό αναπηρίας 67%.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το έγγραφο αυτό για το ψυχιατρικό νόσημα είχε ισχύ το 2020, έπρεπε να είχε ανανεωθεί δύο χρόνια μετά το 2022, ωστόσο ο ίδιος

δεν το έκανε.

Εξερχόμενος από το Αυτόφωρο Μονομελές Κορίνθου και ερωτηθείς για τις συνθήκες εργασίας του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο 45χρονος ανέφερε ότι με 15 χρόνια αναπηρίας, θα μπορούσε να είχε πάρει σύνταξη και ότι «κάνει και χάρη στο Δημόσιο που εξακολουθεί να εργάζεται».  Μάλιστα, μπροστά στις κάμερες είπε: «Αδέρφια, δεν σας ακούνε, γυρίστε τους την πλάτη… Έρχεται μια κοινωνία που σε έχει καταστρέψει και ύστερα ζητάει τα ρέστα τι δεν έκανες καλό. Δεν αρνήθηκα μόνο τη διενέργεια DNA, αρνήθηκα και τη βιομετρική εξέταση λόγω της πίστης μου». Επίσης, υποστήριξε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του. «Δεν ξέρω πού είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου» είπε, προσθέτοντας ότι του πήραν το κινητό. Τέλος, ανέφερε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί βρίσκεται σε αυτή τη δικαστική περιπέτεια, καθώς -όπως είπε- δεν έχει πειράξει κανέναν. «Το παιδί μου κρατείται στο Παίδων με άρρωστα παιδιά, ενώ είναι υγιές», ανέφερε.

Στο μεταξύ, οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τη σύζυγο και τα παιδιά του, που αγνοούνται από την περασμένη Κυριακή (18.02.2024) οπότε και εξαφανίστηκαν από την ορεινή Κορινθία.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας ζήτησε να ληφθεί DNA από τον παλαιοχριστιανό πατέρα, κάτι που που εκείνος αρνείται όπως αρνείται να δώσει συγκατάθεση ώστε να παρθούν από τις αστυνομικές Αρχές ηλεκτρονικά αποτυπώματα.

Keywords
Αναζητήσεις
palaiochristianoi-eleftheros-mechri-ti-diki-o-pateras-afanta-ta-ypoloipa-meli-tis-oikogeneias.htm
Τυχαία Θέματα