ΩΡΑ ….ΕΛΛΑΔΟΣ 150+

Στις 10 το πρωί ξεκινά η συζήτηση το νομοσχεδίου στην Ολομέλεια η οποία σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δέκα ώρες μιας και έχει εισαχθεί με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος. Στις 21.00 απόψε όλα θα έχουν τελειώσει όσον αφορ΄λα την αγωνία για την υπερψήφιση ή όχι των σκληρών μέτρων που αποτελούν προυπόθεση, ώστε στις 12 του μηνός η Ελλάδα να διεκδικήσει στις Βρυξέλλες

την εκταμίευση της δόσης που χρειάζεται … για να ζήσουμε! Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θετική ψήφο 154-156 βουλευτών. Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να καταψηφίσουν οι βουλευτές Μιχάλης Κασσής και Θεόδωρος Παραστατίδης ενώ με ερωτηματικό παραμένει η τελικά στάση που θα κρατήσουν οι κ.κ. Κ. Σκανδαλίδης, Μ. Μπόλαρης, Γ. Κουτσούκος και Θ. Τζάκρη.

Η  γραμμή της ΔΗΜΑΡ είναι το «ΠΑΡΩΝ» δεν αποκλείεται όμως ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΆ «ΝΑΙ», ο Βασίλης Οικονόμου και ο Γ. Ψαριανός, ισοφαρίζοντας τα «ΟΧΙ» των Οδ.Βουδουρη και Π. Μουτσινά. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Κώστας Σκανδαλίδης με ακόμα τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα απέχουν της ψηφοφορίας.

Keywords
Αναζητήσεις
ειδησεις .ελλαδος
Τυχαία Θέματα