ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Από την Πόλη έρχομαι και…στην κορφή κανέλα! Βαριά ήττα 4-1 και έξω από το Europa League

Με τερματοφύλακα …αέρα πατέρα και με ομάδα κατώτερη τω περιστάσεων, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 4-1 από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και αποκλείστηκε από το Europa League.

Η Μπεσίκτας, που έπαιζε από το 39′ με 10 παίκτες, ήταν καλύτερη και το απέδειξε στην έδρα της, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8» του Europa League.

Οι

Τούρκοι έβαλαν δύο γρήγορα γκολ, ο Ολυμπιακός μείωσε με τον Ελιονούσι και αναπτέρωσε τις ελπίδες του, αλλά αντί να αντιδράσει, παραδόθηκε στους Τούρκους και έχασε με το βαρύ 4-1.

Μόλις στο 10ο λεπτό η Μπεσίκτας άνοιξε το σκορ με τον Αμπουμπακάρ, μετά από σέντρα του Ταλίσκα από τα δεξιά. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Μπάμπελ να σκοράρει στο 22ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στο 31ο λεπτό, όταν ο Σισοκό βρήκε υπέροχα τον Ελιουνούσι στην περιοχή και μείωσε σε 2-1.

Οι ερυθρόλευκοι παρότι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω κατέρρευσαν στο δεύτερο μέρος και δέχθηκαν άλλα δυο τέρματα.

Στο 75′ ο Μπάμπελ σε μια ατομική προσπάθεια (κέρδισε τον Ρέτσο στη μονομαχία) έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε κάτω από το κορμί του Λεάλι, 3-1.

Στο 84′, ο Ταλίσκα έβγαλε στον Τοσούν, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Λεάλι και με “έγραψε” το 4-1. Στο τέταρτο γκολ έπαιξε ο Ζορμπάς στα μεγάφωνα… Και οι Τούρκοι χόρεψαν συρτάκι στις εξέδρες …

Μπεσίκτας (Σενόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Μίτροβιτς, Αντριάνο, Τόσιτς, Κουαρέσμα (82′ Τοσούν), Αμπουμπακάρ, Χάτσινσον, Οζιακούπ (60′ Ουσάλ), Μπάμπελ, Γκιονούλ, Ταλίσκα
Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό (76′ Μάρτινς), Καμπιάσο (67′ Μάριν), Μανθάτης (56′ Σεμπά), Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ

Keywords
Τυχαία Θέματα