Αναστάτωση στην Ευρώπη για τα πακέτα – βόμβες των Πυρήνων της Φωτιάς σε Σόιμπλε και ΔΝΤ – Διεθνής διασυρμός

Αναστάτωση στην Ευρώπη και νέος διασυρμός της Ελλάδας από τη δράση των Πυρήνων της Φωτιάς, που ήδη ανέλαβαν την ευθύνη για το πακέτο – βόμβα στον Σόιμπλε και πιθανολογείται βάσιμα ότι θα αναλάβουν και την ευθύνη για το πακέτο – βόμβα στο ΔΝΤ στο Παρίσι, που

έγινε αιτία να τραυματιστεί γυναίκα, στέλεχος του Ταμείου και συνεργάτιδα του Πολ Τόμσεν.

Πρώτη είδηση στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη τα νέα …κατορθώματα της Ελλάδας. Σοβαρά τα ερωτηματικά για το πως πέρασαν από τους ελέγχους και ταξίδεψαν με τις τακτικές πτήσεις των αεροπλάνων από την Αθήνα τα τρομο-πακέτα, αλλά και το πως αυτά δεν ανιχνεύτηκαν (για να λέμε και του …στραβού το δίκιο) από τα υπερσύγχρομα μηχανήματα των αεροδρομίων σε Γερμανία και Γαλλία.

Ερώτημα: Πόσοι αθώοι ταξιδιώτες θα έχαναν τη ζωή τους, ΑΝ αυτοί οι φάκελλοι είχαν εκραγεί μέσα στα αεροπλάνα; Να έχουμε …τόση εμπιστοσύνη στην άρτια οργάνωση των Πυρήνων της Φωτιάς, που τα είχαν όλα προγραμματίσει…στην εντέλεια;

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι ενημερώθηκε από τις γαλλικές αρχές ότι το τρομοπακέτο είχε ως αποστολέα τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια. Ο κ.Τόσκας ενημέρωσε ο ίδιος, όπως είπε, σχετικά τον κ.Κικίλια, ο οποίος αισθάνθηκε έκπληξη.

Μετά τα δύο τρομοδέματα στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο γραφείο του ΔΝΤ στο Παρίσι με τα ονόματα των Άδωνι Γεωργιάδη και Βασίλη Κικίλια αντίστοιχα, η αστυνομία θεωρεί πολύ πιθανό να έχουν αποσταλεί και άλλοι φάκελλοι σε Ευρωπαίους αξιωματούχους. Η ΕΛΑΣ αναλύει εξονυχιστικά όλες τις αποστολές στα ΕΛΤΑ από τις 14 Μαρτίου και διασταυρώνουν τα στοιχεία, αναζητώντας πιθανούς νέους στόχους με αντίστοιχους φακέλους σε Ευρωπαίους αξιωματούχους τις επόμενες ημέρες.

Γερμανία: Βρείτε τους!

Στην υπόθεση του πακέτου με εκρηκτικά από την Ελλάδα που εντοπίστηκε την Τετάρτη στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο, το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών ζητεί από τις ελληνικές αρχές πλήρη διαλεύκανση. Ο υφυπουργός Εσωτερικών Γκίντερ Κρίνγκς δήλωσε στην εφημερίδα Rheinische Post: «Αναμένουμε από τις ελληνικές αρχές γρήγορη και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης για να εντοπιστούν οι δράστες. Είναι αυτονόητο ότι οι γερμανικές αρχές θα συνδράμουν τις ελληνικές».

ΑΔΩΝΙΣ: Στοχοποιούν τη ΝΔΗ πρώτη αντίδραση από την πλευρά της ΝΔ ήρθε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha είπε ότι οι τροομοκράτες στοχοποιούν τη ΝΔ με την επιλογή τους να εμφανίζονται ως αποστολείς των πακέτων του τρόμου τόσο ο ίδιος, όσο και ο εκπρόσωπος του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας.ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ

Με προκήρυξη που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, οι ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ανέλαβαν την ευθύνη για την αποστολή με το όνομα «Άδωνις Γεωργιάδης» του τρομοπακέτου στον Σόιμπλε. Μάλιστα, στην προκήρυξη έχει δώσει τίτλο «Σχέδιο Νέμεσις – Πράξις 2».

Αυτή είναι η προκήρυξη

9 χρόνια μετά από την πρώτη εμφάνιση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τον Γενάρη του 2008.

Μετά από περισσότερες από 300 επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας που είχαν σαν αποτέλεσμα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε καταστροφές και τη μεταφορά του φόβου στο στρατόπεδο της εξουσίας.

Μετά από περισσότερες από 60 συλλήψεις συντρόφων και άλλων ατόμων, όλα αυτά τα χρόνια, που έχουν κατηγορηθεί σαν μέλη μας και χιλιάδες χρόνια φυλακής που τους έχουν επιβληθεί.

Μετά από τόσες φορές που υπουργοί και αρχηγοί της αστυνομίας δήλωναν στα media ότι έχουν καταφέρει να μας «εξαρθρώσουν» και ότι «η Σ.Π.Φ. τελείωσε».

Μετά από την ένταξη της Σ.Π.Φ. στις λίστες με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις του State Department στην Αμερική και της Europol στην ΕΕ.

…συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.

Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις.

Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας.

Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια.

Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας.

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.

Έχουμε ακόμα την οργή…

Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις.

Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα.

Συντροφικούς χαιρετισμούς στις ομάδες άμεσης δράσης της F.A.I. στη Χιλή και στην Ελλάδα για τη συμβολή τους στο Σχέδιο Νέμεσις.

Εξεγερτικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της F.A.I. στην Ιταλία και στα αιχμάλωτα μέλη της Σ.Π.Φ. στην Ελλάδα που συνεχίζουν αμετανόητοι…

Εμπρός για τη Μαύρη Διεθνή των αναρχικών της πράξης.

Τίποτα δεν τελείωσε

Όλα συνεχίζονται

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/F.A.I.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΛΤΑ

Διαβεβαιώσεις ότι τα ΕΛΤΑ διαθέτουν υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, για την ανίχνευση και τον εντοπισμό εκρηκτικών μηχανισμών και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, σε όλες τις ταχυδρομικές αποστολές που διακινούνται αεροπορικώς προς το εξωτερικό, δίνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Όπως τονίζουν, πρόκειται για ηλεκτρονικό σύστημα που αποτελείται από ακτινοσκοπική συσκευή X-RAY ελέγχου αεροπορικού φορτίου, και συσκευή ανίχνευσης ιχνών εκρηκτικών (Explosives Trays Detector), το οποίο είναι εγκεκριμένο από την αρμόδια ευρωπαϊκή αρχή, για πιστοποίηση τεχνολογικού εξοπλισμού ελέγχου στην αεροπορική ασφάλεια.
«Ο προαναφερόμενος εξοπλισμός ελέγχου είναι Γερμανικής κατασκευής, ο πλέον σύγχρονος που υπάρχει στην Ελλάδα, ανανεώθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2017 από τα ΕΛΤΑ, είναι εγκατεστημένος και λειτουργεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Ο χειρισμός του εξοπλισμού γίνεται από εξειδικευμένη εταιρία, η οποία διαθέτει την απαραίτητη πιστοποίηση που προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.
Οι έλεγχοι διενεργούνται από την εν λόγω εταιρία, από πιστοποιημένο προσωπικό της, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου και παραδίδονται οι ταχυδρομικές αποστολές πριν τη φόρτωσή τους στα αεροσκάφη.
Έπειτα από απόφαση των Ελληνικών Ταχυδρομείων διενεργείται εξονυχιστική έρευνα για να διαπιστωθούν οι ενδεχόμενες αβλεψίες από πλευράς της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει, σύμφωνα με όλες τις νόμιμες προδιαγραφές, τον έλεγχο για τις ταχυδρομικές αποστολές που διακινούνται αεροπορικώς προς το εξωτερικό.
Παράλληλα συνεργάζονται με τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές ασφαλείας για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και η διαδικασία είναι σε προανακριτικό στάδιο.
Σε κάθε περίπτωση τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, μετά την ολοκλήρωση της διερεύνησης, θα ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση με τη συγκεκριμένη εταιρία.
Τονίζουμε ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες από την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση καθώς και τους κανονισμούς ασφαλείας διακίνησης ταχυδρομικών αεροπορικών αντικειμένων.
Οφείλουμε ωστόσο να υπενθυμίσουμε ότι, παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί σε πολλά ταχυδρομεία στον κόσμο», καταλήγει η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ…Έκρηξη παγιδευμένου φακέλου στο γραφείο του ΔΝΤ στο Παρίσι – Οι αντιδράσεις Ολάντ, Λαγκάρντ

(upd) Ένας υπάλληλος του ΔΝΤ τραυματίστηκε στο Παρίσι, μετά από έκρηξη φακέλου στο γραφείο του Ταμείου στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στα γραφεία του Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ καταδίκασε την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι ως «δειλή πράξη βίας».

Η έκρηξη, μετά το άνοιγμα μιας επιστολής, «τραυμάτισε έναν από τους εργαζόμενούς μας», δήλωσε η Λαγκάρντ σε ανακοίνωση.

«Καταδικάζω αυτή τη δειλή πράξη βίας και επαναβεβαιώνω την αποφασιστικότητα του ΔΝΤ να συνεχίσουμε τη δουλειά μας σύμφωνα με την εντολή μας. Συνεργαζόμαστε στενά με τις γαλλικές αρχές για να διερευνήσουμε το συμβάν και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του προσωπικού μας», δήλωσε η Λαγκάρντ.

Για «τρομοκρατική ενέργεια» έκανε λόγο ο Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande, αναφερόμενος στην έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι.

«Αντιμετωπίζουμε τρομοκρατική ενέργεια, δεν υπάρχει άλλη λέξη όταν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό σε ένα πακέτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος Πρόεδρος.

Keywords
σόιμπλε, ΔΝΤ, βομβες, ευρωπη, σόιμπλε, αδωνις γεωργιαδης, υφυπουργός εσωτερικών, εν λόγω, ελλαδα, δραση, νέα, αθηνα, γαλλια, ΑΝΤ1, ελασ, ΕΛΤΑ, νεα δημοκρατια, alpha, ευθυνη, πακετο, εμφάνιση, συλληψεις, υπουργοι, media, βενιζελος, βομβα mall, τραπεζες, κινηση στους δρομους, υπουργειο εσωτερικων, κικιλιας, εφημεριδα δημοκρατια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, eurobank alpha, alpha eurobank, λιστα λαγκαρντ, σχεδιο αθηνα, δυνατα, χωρες, αστυνομια, βερολινο, γερμανια, γυναικα, δουλεια, ιταλια, ονοματα, πτησεις, τα νεα, υδρα, υπουργειο οικονομικων, χιλη, alpha, αεροδρομιο, αμερικη, βομβα, βρειτε, βρισκεται, γινεται, γραφεια, διαστημα, δωσει, διαδικτυο, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκρηξη, εκρηκτικα, εκρηκτικο, ελασ, ενεργεια, εν λόγω, εμφάνιση, εξελιξη, ερευνα, εσωτερικων, εταιρια, ευθυνη, εφημεριδα, ζωη, ζωης, ιδεα, υποθεση, υφυπουργος, λερναια υδρα, λογο, νεμεσις, ονομα, παθος, παρισι, πεισμα, πιστοποιηση, σχεδιο, φυλακη, υφυπουργός εσωτερικών, ασφαλεια, δικαιωμα, εξοπλισμος, ελληνικα, ενωση, υπουργειο, media, ομαδες, πακετο, ray
Τυχαία Θέματα