Ο Νικήτας …ίπταται! Έταξε και αεροδρόμιο! Δήμαρχος από το παρελθόν με…ντουντούκα ταξιτζήδες…

«Δέκα χιλιάδες ταξί στην Αθήνα θα βάλουν τη φάτσα μου που θα λέει “Ψηφίστε Νικήτα”», δηλωσε από το Κάραβελ ο κ.Κακλαμάνης, ανακοινώνοντας και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Εξαπέλυσε επίθεση στον νυν Δήμαρχο, λέγοντας ότι «η προσπάθεια να μείνει ο κ. Καμίνης στον δήμο Αθηναίων, γιατί είναι ο εκλεκτός του κ. Βενιζέλου, δεν θα περάσει»,

έταξε…και τι δεν έταξε…Ακόμα και νέο αεροδρόμιο στο Τατόι για να ενισχυθεί ο τουρισμός προς Αθήνα!

Οι υποσχέσεις

Υποσχέθηκε δημοτικά ιατρεία με πλήρη κάλυψη των ανασφάλιστων δημοτών, αύξηση των καθημερινών συσσιτίων, καλύτερη οργάνωση της καθαριότητας, του φωτισμού στις γειτονίες και της προσβασιμότητας στα πεζοδρόμια, και δημιουργία νέων πάρκων και συντήρηση των υπαρχόντων. «Μια πόλη με περισσότερη ασφάλεια, ούτε ένας πεινασμένος χωρίς ένα πιάτο φαγητό, ούτε ένας άστεγος χωρίς κρεβάτι, με περισσότερο πράσινο και περισσότερους ελεύθερους χώρους».

- Εξήγγειλε απαλλαγή δημοτικών τελών για όσα νέα νοικοκυριά επιστρέψουν ως κάτοικοι στον δήμο και ιδιαιτέρως στις «ερειπωμένες γειτονιές». Και ακόμα, πρόσθεσε, θα ασκήσει πίεση για να δοθούν φοροαπαλλαγές στους επιχειρηματίες που θα επενδύσουν στο ερειπωμένο κέντρο.

- Δεσμεύθηκε ότι θα απαλλάξει από τα δημοτικά τέλη τις τρίτεκνες και τις πολύτεκνες οικογένειες και μίλησε για πρόταση-συμφωνία με την οργάνωση των δανειοληπτών προκειμένου να προστατευθούν όσοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

Και…αεροδρόμιο!

Σε ό,τι αφορά τον τουρισμό που -όπως σημείωσε- «είναι η ανάσα που θα δώσει την πολυπόθητη οικονομική ανόρθωση», υποστήριξε ότι θα ασκήσει πιέσεις προς την κυβέρνηση ώστε να κάνει διαπραγμάτευση για μείωση των εξαιρετικά υψηλών τελών του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και κατέστησε σαφές ότι θα επιδιώξει τη δημιουργία ενός νέου αεροδρομίου, χαμηλού κόστους, που θα στηρίξει με ανταγωνιστικές τιμές τον τουρισμό στην πόλη. Όπως εξήγησε, υπάρχει γνωμοδότηση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιτρέπει την κατασκευή μικρότερου αεροδρομίου, το οποίο μπορεί να γίνει στην Ελευσίνα ή στην Τανάγρα.

Original article: Ο Νικήτας …ίπταται! Έταξε και αεροδρόμιο! Δήμαρχος από το παρελθόν με…ντουντούκα ταξιτζήδες….

Keywords
Τυχαία Θέματα