ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Ποιοί παίκτες κάνουν σεξ και ποιοί όχι

Στο Μουντιάλ, είναι στο χέρι του προπονητικού επιτελείου το αν θα επιτρέψει στους παίκτες να έχουν σεξουαλικές επαφές ή όχι.

Σύμφωνα με το Quartz είναι προφανές, ότι ομάδες που επιτρέπουν σε συζύγους και συντρόφους να μένουν ή να επισκέπτονται τους παίκτες στα δωμάτια τους, όπως η Ιταλία επιτρέπουν το σεξ.

Για τους Ρώσους όμως, που ταξιδεύουν χωρίς συζύγους ή φίλες, απαγορεύεται.

Υπάρχουν και ομάδες που βάζουν περιορισμούς, όπως η Ισπανία και η Γερμανία, που απαγορεύουν τις επισκέψεις μόνο τη νύχτα πριν από κάθε αγώνα.

Για άλλες ομάδες τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα. Για παράδειγμα, στην Κόστα Ρίκα απαγορεύεται το σεξ μέχρι το δεύτερο γύρο (κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή μέχρι τον αποκλεισμό τους).

Στη γαλλική ομάδα το σεξ ή η αποχή από αυτό εξαρτάται από την συχνότητα, τον τύπο και το χρονοδιάγραμμα.

Η Νιγηρία επιτρέπει συζύγους, αλλά όχι συντρόφους.

«Ναι στο σεξ, αλλά όχι στα… ακροβατικά», δήλωσε επί του θέματος ο προπονητής της διοργανώτριας Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Ο Σάφετ Σούσιτς της Βοσνίας έχει διαφορετική άποψη. «Όχι στις συντρόφους: ό,τι είναι να κάνετε, θα το κάνετε μόνοι σας», είναι η οδηγία-κατεύθυνση που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του. «Όχι στις wags», είπε και ο προπονητής της Αγγλίας, Νιλ Χόντσον.

Original article: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Ποιοί παίκτες κάνουν σεξ και ποιοί όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα