ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: Αδικαιολόγητα ποσά βρέθηκαν στους λογαριασμούς συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου – Στη Βουλή το πόρισμα ΣΔΟΕ

[UPD] Στην Επιτροπή της Βουλής έφτασε σήμερα το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τον φορολογικό έλεγχο των συγγενικών προσώπων του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε πως στους τραπεζικούς λογαριασμούς υπάρχουν χρηματικά ποσά, τα οποία οι ελεγχόμενοι δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν με τα δικαιολογητικά που προσκόμισαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις συγγενείς

του πρώην υπ.Οικονομικών φέρονται ότι απέκρυψαν εισοδήματα της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ την τελευταία δεκαετία.

Αύριο έχουν κληθεί να καταθέσουν οι συγγενείς του πρώην υπουργού, ενώ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνουν θα παραλάβει απόψε από την Επιτροπή όλο το υλικό της δικογραφίας.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις, να μην προσέλθουν να καταθέσουν επικαλούμενοι την εκκρεμότητά τους με την τακτική Δικαιοσύνη.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα έχει και η εξέταση του ίδιου του Γ.Παπακωνσταντίνου, ο οποίος στο τέλος της έρευνας να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και θα επιχειρήσει να αντικρούσει όλα όσα του χρεώνουν για τους χειρισμούς του σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα