Γιώργος Κορρές: Παίρνει το αμερικάνικο όνειρο στα χέρια του

10:17 8/7/2013 - Πηγή: BankWars

Τη λήξη της συνεργασίας διανομής των προϊόντων της με τη Johnson & Johnson για την αγορά της Βορείου Αμερικής ανακοίνωσε η «Κορρές Α.Ε.». Η συνεργασία θα ολοκληρωθεί με το κλείσιμο του τρέχοντος έτους (2013) ενώ η εταιρεία επισημαίνει πως στοχεύει σε βελτίωση της απόδοσης της επένδυσης για την αγορά της Αμερικής, διατηρώντας το ολοένα αναπτυσσόμενο

δίκτυό της και αυξάνοντας παράλληλα τις πωλήσεις της σε ετήσια βάση από το 2008.

Σ εορίζοντα τριετίας, η αγορά της Αμερικής μπορεί να φτάσει στα επίπεδα του σημερινού μεγέθους της ελληνικής, δήλωσε ο Γ. Κορρές, σημειώνοντας ότι το μέλλον της ανάπτυξης της εταιρείας βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο ίδιος θα παρακολουθήσει προσωπικά το νέο πρότζεκτ ανάπτυξης και θα βρίσκεται στην Αμερική τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο, όπως είπε.

Σημειώνεται ότι οι επικεφαλής των δικτύων διανομής των προϊόντως της εταιρείας σε φόρα και home-shopping networks ενθαρρύνουν την ελληνική εταιρεία για την απόφαση που πήρε, θεωρόντας ότι ο τζίρος της μπορεί να αυξηθεί εντυπωσιακά τα επόμενα χρόνια.

Η Κορρές, τονίζει επίσης πως η κίνησή της ακολουθεί την εγχώρια και διεθνή ανάπτυξη της εταιρείας. Σημειώνεται ότι το 2012 έκλεισε με αύξηση μεριδίου στην Ελλάδα παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ενώ στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις υπόλοιπες αγορές προτεραιότητας – Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία και Σκανδιναβία – σημειώθηκε αύξηση 18% στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Η Κορρές καταλήγει στην ανακοίνωσή της πως θα συνεχίσει να εστιάζει συνολικά στην αγορά της Αμερικής, διατηρώντας όπως και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με την Johnson & Johnson την ευθύνη έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζοντας παράλληλα καινοτόμα φυσικά προϊόντα.

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε, ο κ. Κορρές, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν στο μέλλον συζητήσεις με άλλους ξένους επενδυτές που μέχρι τώρα δεν γίνονταν καθώς ήταν σε ισχύ η συνεργασία με την Johnson & Johnson.

Keywords
Τυχαία Θέματα