ΗΠΑ – Μπεν Κάρσον: Ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία

19:00 4/5/2015 - Πηγή: BankWars
Ο Ρεπουμπλικανός νευροχειρουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους και σε πολλούς υποστηρικτές του στο Μέγαρο Μουσικής του Ντιτρόιτ: «Είμαι ο Μπεν Κάρσον και είμαι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ» ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο κι επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ.

Νωρίτερα σύστησε στους παρευρισκόμενους τους τρεις γιους του, ενώ πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που συνέκριναν την ανακοίνωση

της υποψηφιότητας με πάστορα ή ομιλητή σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η προεκλογική του καμπάνια ξεκίνησε με συνάντηση με πάστορες της πόλης και συνομιλίες με τη διεύθυνση του σχολείου στο Ντιτρόιτ που φέρει το όνομά του.

«Δεν είμαι κατά της κυβέρνησης. Πιστεύω ότι η κυβέρνηση όπως περιγράφεται από το Σύνταγμα είναι όμορφη», δήλωσε και στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν είναι πολιτικός και δε θέλει να είναι πολιτικός.

Αργότερα, αναφέρθηκε εκτενώς στην υπόθεση Φρέντι Γκρέι και τα επεισόδια στην Βαλτιμόρη, όπου πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του.

«Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι το πραγματικό ζήτημα είναι ότι ο κόσμος εδώ χάνει την ελπίδα. Νιώθουν ότι η ζωή δε θα φέρει κάτι καλό σε αυτούς, άρα όταν έρχεται η ευκαιρία για κλοπές, συγκρούσεις, την αρπάζουν. Δεν πιστεύουν ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πάρουν αυτό που θέλουν», δήλωσε.

«Θα αλλάξουμε την κυβέρνηση σε κάτι που μοιάζει περισσότερο σαν μία καλά διοικούμενη επιχείρηση. Θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα που δεν έχετε δει πριν», πρόσθεσε με αισιοδοξία ο Κάρσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα