Η Γεννηματά καταπατά τις αποφάσεις της επιτροπής Αλιβιζάτου

Πέραν οτι από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας χρησιμοποιεί τον Εκπρόσωπο Τύπου και το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ως προσωπικό της κτήμα, αδιαφορώντας προκλητικά και προσβλητικά για τη διαδικασία και τους συνυποψήφιους της απο το ίδιο κόμμα, έρχεται σήμερα με αλαζονική δήλωση να πει οτι ο “διάλογος μεταξύ των υποψηφίων θα γίνει σε δυο debates”, τη στιγμή που η Επιτροπή Αλιβιζάτου έχει προτείνει κάτι διαφορετικό.
Είναι προφανές οτι η προεκλογική καμπάνια της κας

Γεννηματά παραμένει στάσιμη, την ίδια στιγμή που το δίδυμο Μανιάτη, Ανδρουλάκη φαίνονται να αποκτούν δυναμική και απειλούν στα ίσα πλέον τον χωρίς πρόταση και πολιτική υπόσταση Καμίνη και τον αδύναμο να αποκτήσει μομεντουμ Θεοδωράκη. Το επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη, μετά τη δολιοφθορά που έχει κάνει στη διαδικασία αρνούμενη την έξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία επί ένα μήνα, τώρα επιχειρεί να περιορίσει την έκθεση της Γεννηματά και τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για να αποτρέψει αρνητικές εκπλήξεις, όπως πιθανή συρρίκνωση του ποσοστού της, που θα την καθιστά ευάλωτη στον δεύτερο γύρο.
Θεμιτό θα ήταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να πρωτοστατεί, να δίνει το παράδειγμα συμμετοχής σε debates και όχι να συμπεριφέρεται με αλαζονεία και αντιδεοντολογικό τρόπο προσβάλλοντας την επιτροπή, τους συνυποψήφιους και φυσικά τον χώρο της δημοκρατικής παράταξης.

Επισυνάπτεται Δήλωση Γεννηματά
http://m.naftemporiki.gr/story/1283808
Φ. Γεννηματά: Ο διάλογος μεταξύ των υποψηφίων θα γίνει στα δύο ντιμπέιτ

Επισυνάπτεται απόσπασμα απο Κανόνες

Κανόνες δεοντολογίας και διαφάνειας για την προβολή και τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων

​7. Η Επιτροπή θα διοργανώσει τουλάχιστον τρεις (3) ανοικτές εκδηλώσεις πολιτικού και προγραμματικού διαλόγου, σε ισάριθμες περιφέρειες της χώρας, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων, που θα μεταδοθούν διαδικτυακά και θα επιδιωχθεί να μεταδοθούν και τηλεοπτικά. Σε περίπτωση που υπάρξει και δεύτερος γύρος εκλογών, θα διοργανωθεί με ευθύνη της Επιτροπής τουλάχιστον μία (1) τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των δύο υποψηφίων. Επιπροσθέτως, η Επιτροπή ενθαρρύνει την διοργάνωση και άλλων εκδηλώσεων διαλόγου μεταξύ όσο περισσοτέρων από τους υποψηφίους ενδιαφέρονται ή είναι κατά περίπτωση διαθέσιμοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα