Γεια σου ρε Πρύτανι, τσίφτη και καραμπουζουκλή! – Η απόλυτη ξεφτίλα για το Πανεπιστήμιο Αθήνας

Το Πανεπιστήμιο είναι κλειστό, οι φοιτητές -θύματα των συνδικαλιστικών ηγεσιών δεν έχουν καν εγγραφεί, το εξάμηνο ουσιαστικά έχει χαθεί, οι οικογένειες των φοιτητών πληρώνουν νοίκια και έξοδα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης παίζουν τον…παπά για να μη δυσαρεστήσουν τα κομματόσκυλα και ο υπουργός Παιδείας που χαμπάρι δεν πήρε τόσο καιρό τι του “έστηναν”, μόλις πριν λίγο …ξύπνησε.

Αυτή είναι η εικόνα της κατάστασης χωρίς πολλά πολλά λόγια. Βέβαια, στην Ελλάδα ζούμε και στην εικόνα υπάρχει και ένας …ΘΕΟΣ!

Ο απίστευτος

πρύτανις Θ.Πελεγρίνης που ενώ το Πανεπιστήμιο και οι φοιτητές του καίγονται, αυτός βρίσκεται στο Παρίσι για να ανεβάσει το μονόπρακτο «Ιουλιανός»! Ο κ. πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσίασε το θεατρικό χθες Κυριακή σε εκδήλωση της ελληνικής κοινότητας Παρισίων και περιχώρων!

Συμπληρώνεται έτσι η πλήρης εικόνα του γελοίου και συνάμα θλιβερού για το πρώτο Πανεπιστήμιο της χώρας με ότι αυτό συνεπάγεται για τη χώρα και τους νέους που μένουν εδώ, απλά γιατί δε μπορούν να σηκωθούν να φύγουν από αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Original article: Γεια σου ρε Πρύτανι, τσίφτη και καραμπουζουκλή! – Η απόλυτη ξεφτίλα για το Πανεπιστήμιο Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα