Φεύγουν από το “Ε” Τράγκας και Γ.Καραμέρος

18:43 8/4/2014 - Πηγή: BankWars

Πέφτει η αυλαία για τον Γιώργο Τράγκα στο «Ε» του Φίλιππου Βρυώνη. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα ολοκληρώσει τις εκπομπές του λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, γεγονός που προβληματίζει έντονα τη διεύθυνση του καναλιού, καθώς είναι ο στυλοβάτης στη μάχη της τηλεθέασης. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τις προηγούμενες ημέρες είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής του καναλιού, αλλά δεν βρέθηκε λύση.

Μετά

από αυτό, ο Γιώργος Τράγκας ενημέρωσε τους συνεργάτες του για τη λήξη της συνεργασίας και την πρόθεσή του να αναζητήσει νέα στέγη. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ήδη μια πρώτη συνάντηση με τον Γιώργο Κουρή του «Extra», ενώ πριν από μερικές μέρες είχε την ευκαιρία να τα πει και με το αφεντικό του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά.

Την ίδια ώρα, στο κανάλι εξακολουθεί να υπάρχει αναστάτωση, καθώς πρέπει να αντικατασταθεί ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις ειδήσεις, φαβορί είναι η Αμέλια Αναστασάκη, ενώ για την εκπομπή εξετάζεται η αναβάθμιση της νυν συμπαρουσιάστριας, Αγγελικής Καρδιόλακα.

Original article: Φεύγουν από το “Ε” Τράγκας και Γ.Καραμέρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα