Εντός της ημέρας το θεσμικό πλαίσιο για τη διαθεσιμότητα-Αξιολόγηση του προσωπικού το 2013

Εντός της ημέρας θα δοθεί στη δημοσιότητα το θεσμικό πλαίσιο της κινητικότητας που θα ισχύσει στον δημόσιο τομέα. Στις μετακινήσεις θα προηγηθούν 2.000 υπάλληλο.

Ειδικότερα, στις μετακινήσεις θα προηγηθούν 2.000 υπάλληλοι που έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ θα υπάρξει βαθμολόγηση των κριτηρίων με τα οποία θα μεταταχθεί το προσωπικό μετά την αξιολόγηση στην οποία θα υποβληθεί από το 2013. Προηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, σύσκεψη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο αρμόδιος υπουργός

και ο υφυπουργός, Μ.Βολουδάκης ενημέρωσαν αναλυτικά τον πρωθυπουργό για την εφαρμογή της διαθεσιμότητας και τη θεσμοθέτηση της κινητικότητας των υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα, τις εξελίξεις στην διαμόρφωση των νέων οργανογραμμάτων στα υπουργεία και στους δημόσιους φορείς, την αξιολόγηση του προσωπικού που θα γίνει το 2013, καθώς και για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις των δημόσιων φορέων.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών, Γ.Στουρνάρας, Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και Περιβάλλοντος, Ευάγγελος Λιβιεράτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα