Δεν κυκλοφορούν σήμερα μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, τραίνα, πλοία – Πότε επανέρχονται

09:18 7/5/2016 - Πηγή: BankWars

Σήμερα Σάββατο, η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ με αίτημα της απεργίας των εργαζομένων την απόσυρση των κυβερνητικών μέτρων.
Την Κυριακή

επανέρχονται τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδι.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Χωρίς τραίνα μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής

Οπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 5/5/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8/5/2016, ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια των τραίνων, λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που ανακοίνωσε η Γ.Σ.Ε.Ε, και στις οποίες θα συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ).
Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Χωρίς πλοία μέχρι την Τρίτη το πρωί

Τετραήμερη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου έως στις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Η ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της έχει τονίσει ότι «το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που έχει κατατεθεί στις Επιτροπές της Βουλής για επεξεργασία περιέχει δυσμενέστερες ρυθμίσεις αφού διευρύνεται και το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) και εντάσσονται στη νέα του διευρυμένη μορφή του τα Ταμεία Πρόνοιας των Ναυτικών (Αξιωματικών και Κατωτέρω Πληρωμάτων) τα οποία, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα απωλέσουν πλήρως τα αποθεματικά τους και από υγιή αυτοτελή ταμεία, που είναι σήμερα, θα καταλήξουν, μαζί με τα υπόλοιπα ομοειδή ταμεία που εντάσσονται στον νέο φορέα, σε ένα νέο ελλειμματικό τέρας».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το συγκεκριμένο νομοσχέδιο να περάσει στην ελληνική κοινωνία και η κυβέρνηση θα πρέπει να το πάρει άμεσα πίσω» δήλωσε ο γγ της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Γιάννης Χαλάς και προσέθεσε ότι η «συγκεκριμένη ρύθμιση δίνει το τελειωτικό χτύπημα στο ναυτικό επάγγελμα και τους συνταξιούχους ναυτικούς».

Κλειστά τα βενζινάδικα την Κυριακή

Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), κατεβάζοντας τα ρολά στα βενζινάδικα την Κυριακή.

Keywords
Αναζητήσεις
μετρο αθηνα, μετρο σημερα
Τυχαία Θέματα