Δείτε ποιά ΜΜΕ καταγγέλλει ο Π.Πολάκης για εισπράξεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ (video)

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Αίθουσα Σύνταξης, είπε πως «το ¼ του δημοσίου χρέους είναι από το μαύρο χρήμα στην υγεία. Τα ΜΜΕ δεν το λένε γιατί ταΐζονταν».

«Κάποια Μέσα ταΐζονταν κανονικά με μηνιάτικο, γι’ αυτό σήμερα τα παρουσιάζουν όλα μαύρα στην Υγεία, λες και όλα καταστράφηκαν τα δύο χρόνια που είναι στην εξουσία, αυτή η κυβέρνηση».

Ο κ. Πολάκης κατήγγειλε συγκεκριμένα σάιτ και κανάλια

που «ταΐζονταν». «Ο λόγος που βλέπουν την καταστροφή είναι ότι τους κόψαμε τη μάσα» είπε χαρακτηριστικά.

“Έξι εκατομμύρια ευρώ διαφημιστική δαπάνη, δόθηκε σε κανάλι και ιστοσελίδες που ασχολούνται συστηματικά με τις ελλείψεις στην Υγεία, άλλα 75.000 ευρώ διαφημιστικής δαπάνης δόθηκαν με αιτιολογία την προβολή έργου του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ με αντίστοιχες αιτιολογίες δόθηκαν πάνω από 112.000 ευρώ επί Αδωνη Γεωργιάδη».

Ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση εξέφρασε την εκτίμηση ότι η αξιολόγηση κλείνει κι ότι μπαίνουμε στην ποσοτική χαλάρωση και σταματάει η αβεβαιότητα. «Χαλαρώνει η θηλιά στην ελληνική οικονομία», είπε χαρακτηριστικά.

Το τι θα γίνει στο μέλλον όμως, όπως είπε, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως οι εκλογές στην Ευρώπη, επισημαίνοντας ότι μια πολιτική αλλαγή στη Γερμανία θα σηματοδοτήσει αν η Ευρώπη θα επιστρέψει στις κοινές της αξίες, ή θα συνεχίσει στο δρόμο της ακραίας λιτότητας που έχει επιβάλλει ένας πυρήνας γύρω από τον κ. Σόιμπλε και η οποία ενισχύει το φασισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα