ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ-ΧΑΪΚΑΛΗ – ΟΙ “ΓΡΙΕΣ” ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ

Τάραξε τα νερά της πολιτικής επικαιρότητας η αποκάλυψη που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Παύλο Χαϊκάλη, την οποία επιβεβαίωσε αργότερα ο ίδιος, με τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη ότι εντός της ημέρας

θα αποκαλυφθεί υπόθεση επιχειρηματία, ο οποίος επιχειρεί να δωροδοκήσει βουλευτή, προκειμένου αυτός να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας! Ο ηθοποιός είπε ότι έχει δει το σχετικό υλικό, το οποίο βρίσκεται ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης. Σε ερώτηση αν η υπόθεση αφορά τη γνωστή υπόθεση της βουλευτίνας κ.Ξουλίδου, είπε ότι πρόκειται για άλλο βουλευτή.

Ο Βουλευτής Παύλος Χαικάλης επιβεβαίωσε στον ΑΝΤ-1 ότι υπάρχει οπτικό και ακουστικό υλικό και πως του προσέφεραν συνολικά 3 εκατ. ευρώ. Η καταγγελία δεν αφορά πολιτικό πρόσωπο ή δημόσιο υπάλληλο αλλά πρόσωπο άγνωστο με οικονομική επιφάνεια.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επισκέφτηκε ο Παύλος Χαϊκάλης τον Εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που έχει αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση χρηματισμού βουλευτών,προκειμένου να του παραθέσει τα στοιχεία της καταγγελίας του περί προσπάθειας χρηματισμού του από τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αρνήθηκε, παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Εισαγγελέα, να κατονομάσει τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, ενώ ούτε από τα στοιχεία που προσκόμισε προκύπτει η ταυτότητα του ανθρώπου, καθώς ακούγεται μόνον μια ανδρική, μη αναγνωρίσιμη, φωνή.

Η κινητοποίηση της Εισαγγελίας ήταν άμεση, ο κ. Παναγιωτόπουλος ερεύνησε το υλικό που του παραδόθηκε αλλά δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την καταγγελια.

Τσίπρας

Σοβαρές χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη μετά την συνάντηση που είχε με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και πρόσθεσε πως πρέπει να περιμένουμε για να δούμε και τι θα πει σχετικά με το θέμα η δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα «ο πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει εδώ και μήνες ότι έχει μαξιλαράκια και έχει κάνει μια ολισθηρή επιλογή».

Βούλτεψη

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι πρέπει, “για λόγους δημοσίου συμφέροντος να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας”.

ΠΑΣΟΚ

Την άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης ζητά με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.

«Σε μια περίοδο όπου οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκονται σε εξέλιξη επιβάλλεται όλες οι πολιτικές δυνάμεις να προστατεύσουμε την δημοκρατική ομαλότητα και διαφάνεια και να μην επιτρέψουμε να δηλητηριάζεται η πολιτική ζωή της χώρας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.

Κουίκ

Πρόσωπο που «συνδέεται με την οικονομία» και έχει κατονομαστεί στην Κρατική Ασφάλεια είναι το πρόσωπο που φέρεται να αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλο Χαϊκάλη, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τέρενς Κουίκ.

Μιλώντας στον “ΣΚΑΙ” αρνήθηκε να διευκρινίσει αν η απόπειρα συνδέεται με την προεδρική εκλογή και παρέπεμψε στην συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος στις 13:00.

Παπαδημούλης

Με ανάρτησή του στο twiiter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ζητά την άμεση διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη των καταγγελιών του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Παράλληλα, ζητά υπεύθυνη ενημέρωση και όχι «πονηρές διαρροές» και καλεί τον βουλευτή να αποκαλύψει το όνομα εκείνου που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει.

Το μήνυμα του κ. Παπαδημούλη αναφέρει: «Η καταγγελία Χαϊκάλη απαιτεί άμεση διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη και υπεύθυνη ενημέρωση. »Όχι πονηρές “διαρροές”. Ο ίδιος δε, να δώσει ονόματα».

Σκουρλέτης

«Η καταγγελία Χαϊκάλη(ΑΝΕΛ) για απόπειρα χρηματισμού, προσδίδει δραματική τροπή στην εκλογή ΠτΔ», τόνισε ο Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στον Ant1.Τόνισε επίσης ότι επιβάλλεται η εισαγγελία να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουλευτές για Χαϊκάλη: “Φθάνει πια με τα σόου”!

Keywords
Τυχαία Θέματα