Απο Intralot-Turkcell η μοναδική προσφορά για το τουρκικό στοίχημα

H κοινοπραξία της Intralot- Turkcell είναι η μοναδική εταιρεία η οποία κατέθεσε προσφορά για το τουρκικό στοίχημα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τουρκικά Μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για ένα νέο δεκαετές συμβόλαιο για όλο το αθλητικό στοίχημα , το οποίο διεκδικεί στην Τουρκία η Intralot, μέσω της κοινοπραξίας που διαθέτει με την τουρκική Turkcell.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο διευθύνων σύμβουλος της Turkcell δήλωσε ότι στην

δεκαετία η κοινοπραξία έχει πραγματοποιήσει τζίρο 200 δισ. δολάρια. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού αναμένεται μέχρι αργά το βράδυ.

Της κατάθεσης της προσφοράς από την Inteltek (55% Turkcell, 45% Intralot) ακολούθησαν δηλώσεις του Kaan Terzioglou, επικεφαλής της Turkcell, ο οποίος έκανε λόγο για μια προσφορά, αυτή της Inteltek , ενώ σημείωσε τις σημαντικές επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνος για την ανάπτυξη του Iddaa.

Η θυγατρική της Intralot την τελευταία 15ετία έχει αναλάβει τη λειτουργία και παροχή τεχνικής υποστήριξης για το Iddaa. Σήμερα λειτουργεί πάνω από 5.500 σημεία σε όλη τη χώρα, ενώ έχει αναπτύξει και online πλατφόρμα. Την τελική απόφαση για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα λάβει ο κρατικός τουρκικός οργανισμός “Spor Toto”, το πιθανότερο στα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα