Απίστευτο αλαλούμ στη ΝΔ – Στο στόχαστρο Μειμαράκης – Παπαμιμίκος – Γελοιότητες!

“Το αποκορύφωμα της γελοιότητας. Διάφοροι, μεταξύ των οποίων και κορυφαία στελέχη, λένε απίθανες αρλούμπες. Η λύση είναι μία: συνέδριο τώρα”, αναφέρει στον λογαριασμό του στο Facebook το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Αντώναρος.

Πηγή: Facebook

“Με υποβολή νέων υποψηφιοτήτων, συζήτηση επί παντός για το μέλλον της κεντροδεξιάς. Κι εκλογής νέου προέδρου από (έστω διευρυμένο) συνέδριο”, συμπληρώνει στην ανάρτησή

του.

“Έτσι γίνεται σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Εμείς θελήσαμε να αναθέσουμε μια πολύπλοκη διαδικασία σε ερασιτέχνες καρεκλοκένταυρους που δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο. Ντροπή!” καταλήγει ο κ. Αντώναρος.

Με νέα ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Αντώναρος επανέρχεται και ζητά άμεση σύγκληση των οργάνων και συνεδρίου του κόμματος, παραίτηση της ΚΕΦΕ και προτείνει τον Δ. Σιούφα να ηγηθεί της εκλογικής διαδικασίας.

Ο Τζιτζικώστας ζητά παραίτηση Μειμαράκη και Παπαμιμίκου

«Αδιανόητα πράγματα που προσβάλουν τον κόσμο της παράταξης» ανέφερε σε δήλωσή του – «Ηαλλαγή που θα ερχόταν με τη σημερινή εκλογική διαδικαδσία θα έρθει και θα είναι πιο ηχηρή την επόμενη εβδομάδα»
Για «αδιανόητα πράγματα που συνέβησαν και προσβάλουν τον κόσμο της παράταξης» έκανε λόγο σε δήλωσή του ο Απόστολος Τζιτζικώστας ζητώντας και αυτός την παραίτηση του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Έδωσα τεράστιο αγώνα για να ζητήσω από τους Νεοδημοκράτες να στηρίξουν την παράταξη την ώρα που ορισμένοι όχι μόνο δήλωναν ότι δεν πίστευαν σε αυτή τη διαδικασία αλλά έκαναν ότι μπορούσαν για να την απαξιώσουν. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας από το εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα.

Εκτός από την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη και τον ορισμό νέου μεταβατικού προέδρου που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία σύμφωνα με το καταστασικό, ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε και την παραίτηση της ΚΕΦΕ και όλων των μελών της καθώς και συνάντηση στις 7 το απόγευμα των τεσσάρων υποψηφίων «για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα».

«Να γνωρίζουν κάποιοι ότι η αλλαγή που θα ερχόταν με τη σημερινή εκλογική διαδικαδσία θα έρθει και θα είναι πιο ηχηρή την επόμενη εβδομάδα» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο Κυριάκος προτείνει προσωρινή Πρόεδρο τη Μ.Γιαννάκου

Νωρίτερα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση Μειμαράκη αλλά και του γραμματέα του κόμματος και προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου και πρότεινε να αναλάβει προσωρινή πρόεδρος του κόμματος η Μαριέττα Γιαννάκου. Επίσης, ζήτησε να ορίσει η κ. Γιαννάκου κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο που δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία και να διασφαλιστεί η διαδικασία για την εκλογή προέδρου της ΝΔ.

Ο Άδωνις προτείνει άμεση συνάντηση των “4”

Άμεση συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ζητεί ο Άδωνις Γεωργιάδης.«Δεν θα διαλύσει κανείς τη Νέα Δημοκρατία. Καλώ και τους τέσσερις συνυποψηφίους να βρεθούμε άμεσα και να βρούμε λύση στο πρόβλημα», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ.

Γ.Κουμουτσάκος: Παραιτηθείτε!

Η ανάρτηση του βουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου στο Twitter. Ζητά «παραιτήσεις των υπευθύνων τώρα».

«Προστατεύστε την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή» γράφει ο κ. Κουμουτσάκος στην ανάρτησή του.

Β.Κικίλιας: Ίντριγκα και μικρότητες 2 μήνες

Για «φιάσκο από τα λίγα» κάνει λόγο ο Βασίλης Κικίλιας, για τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν από το πρωί στα εκλογικά κέντρα για την αναδειξη προέδρου της ΝΔ. Και ζητάει παραιτήσεις.
Οπως γράφει στο Twitter:
«2 μήνες ίντριγκα, μικρότητες, ανικανότητα και πολιτική ουσία πουθενά.Επιβάλλονται παραιτήσεις τώρα και λύση από ΚΟ και ΠΕ».

Ν.Κακλαμάνης: Άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου ζήτησε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον Realfm 97,8 .
Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της βουλής είπε ότι αυτός ο “τύπος” που λέγεται Ανδρέας Παπαμιμίκος έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί γιατί ήδη είχε εκφράσει τη στήριξή του σε συγκεκριμένο υποψήφιο.
Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε επίσης να συγκληθεί άμεσα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα