Αντ. Μανιτάκης: Πήρε πίσω τα κινητά από τους ειδικούς συμβούλους!

Τη χορήγηση κινητών τηλεφώνων στους ειδικούς συμβούλους του υπουργείου λόγω «μείωσης του κόστους των επικοινωνιών», ανακάλεσε, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης.

Επίσης, με άλλη απόφασή του, ο κ. Μανιτάκης εγκρίνει τη χρήση κινητού τηλεφώνου για την εξυπηρέτηση του υπουργείου μόνο για τον υπουργό (απεριόριστο όριο κλήσεων), την ασφάλεια του υπουργού (μέχρι 40 ευρώ), τον οδηγό του υπουργού (μέχρι

40 ευρώ) και της υπεύθυνης του γραφείου Τύπου (μέχρι 50 ευρώ).
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, σε περίπτωση που το ύψος των λογαριασμών υπερβαίνει το όριο που έχει καθοριστεί, η επιπλέον δαπάνη βαρύνει αποκλειστικά το χρήστη.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης απαντώντας στην ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη είχε δηλώσει  άγνοια για το συνολικό αριθμό συνδέσεων κινητών τηλεφώνων που έχουν διατεθεί στα υπουργεία και σε υπαλλήλους τους και το κόστος τους σε ευρώ.

σχετικά άρθραVPRC: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, στην τρίτη θέση η Χρυσή ΑυγήΣυμπλοκή ΜΑΤ και μικροπωλητών στην ΑΣΟΕΕΣτα 6,6 εκατ.ευρώ τα πρόστιμα που αφορούν πετρελαιοειδήΈρχεται ο Επίτροπος Χαν!Έντονη αντίδραση Δραγασάκη στις απαξιωτικές εκφράσεις Ζαρούλια για τους μετανάστεςΕντοπίστηκε παράνομο «μίνι καζίνο» στην ΑθήναΕξιχνιάστηκε απαγωγή 26χρονου, έρευνες για τον εντοπισμό τουΕντοπίστηκε αποθήκη με παραποιημένα προϊόνταΕΛΑΣ: Στις χώρες καταγωγής τους ακόμα 45 αλλοδαποίΕπεισόδια στο Σύνταγμα
Keywords
Τυχαία Θέματα