Σ. Κεδίκογλου: Μεγάλος μας αντίπαλος ο χρόνος – Μέχρι 16 Νοεμβρίου αρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα

«Ο μεγάλος αντίπαλός μας είναι ο χρόνος» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, προειδοποιώντας πως τα ταμειακά διαθέσιμα αρκούν μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.

«Πρώτα απ΄ όλα, αυτή η δόση δεν είναι σαν τις άλλες. Είναι – αυτή τη φορά – τα χρήματα που θα πάρουμε πολύ περισσότερα από αυτά που θυσιάζουμε. Η Ευρώπη παίρνει αποφάσεις που αλλάζουν τη μορφή της. Αποφάσεις που εμείς κρίνουμε ότι είναι στη θετική κατεύθυνση και το λέγαμε ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει μέσα στο παιχνίδι,

τώρα που η Ευρώπη αλλάζει. Σκεφτείτε, τώρα που παίρνονται αυτές οι αποφάσεις, η Ελλάδα να είχε εξοστρακιστεί, όπως, ίσως, να επιθυμούσαν ορισμένοι. Είναι μια οδυνηρή προσπάθεια, είναι μια μεγάλη εθνική προσπάθεια, αλλά, επίσης, υπηρετούμε μια αδήριτη εθνική ανάγκη», υπογράμμισε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

σχετικά άρθραΣτα 6,6 εκατ.ευρώ τα πρόστιμα που αφορούν πετρελαιοειδήΈρχεται ο Επίτροπος Χαν!Έντονη αντίδραση Δραγασάκη στις απαξιωτικές εκφράσεις Ζαρούλια για τους μετανάστεςΕντοπίστηκε παράνομο «μίνι καζίνο» στην ΑθήναΕξιχνιάστηκε απαγωγή 26χρονου, έρευνες για τον εντοπισμό τουΕντοπίστηκε αποθήκη με παραποιημένα προϊόνταΕΛΑΣ: Στις χώρες καταγωγής τους ακόμα 45 αλλοδαποίΕπεισόδια στο ΣύνταγμαΤο τελευταίο αντίο στο μάγο της καρδιοχειρουργικής Π. ΣπύρουΠάμε Βραζιλία!
Keywords
Τυχαία Θέματα