Κασιδιάρης σε Τσίπρα: Μη σκίσει κανα καλτσόν

Κριτική προς τον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, τονίζοντας στέλνοντας του το μήνυμα «μη σκίσει κανά καλτσόν», αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε γερμανική εφημερίδα για το κόμμα του.

Ο

κ. Τσίπρας σε άρθρο στη «Neues Deutschland» τόνισε ότι «το φάντασμα της Βαϊμάρης προβάλλει στην Ελλάδα. Μελανοχίτωνες και τάγματα εφόδου ήδη σπέρνουν τη βία στους δρόμους της Αθήνας και των χωριών της Ελλάδας». Ο κ. Κασιδιάρης, έξω από τη Βουλή, προέβη στην εξής δήλωση: «θα τον παρακαλούσα να είναι πιο ήπιος στις ανακοινώσεις του για να μην σκίσει κανένα καλσόν».

σχετικά άρθραΑνασχηματισμός και κρίσιμες ψήφοιΑλισβερίσι στις Εφορίες επί ΠΑΣΟΚ; Α – ΠΑ- ΠΑ!Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Έλληνες υπάρχουν;Νέα δημοσκόπηση της Rass δίνει πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ – Τρίτο κόμμα η Χρυσή ΑυγήΚΚΕ: Επιβραβεύουν τους σφαγιαστές των εργατικών δικαιωμάτωνBBC: «Αβάσιμες» οι κατηγορίες του κ. ΠαναγιώταρουΒενιζέλος: Θα βγει από την κρίση η ΕλλάδαΠαράταση της αναστολής πλειστηριασμών α’ κατοικίας ζητά το ΠΑΣΟΚΚΚΕ: Τα νέα εξοντωτικά μέτρα στηρίζει η ΕΕΣτην Αθήνα ο Ολάντ
Keywords
Τυχαία Θέματα