ΑΝΕΛ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Π.Καμμένος: Ανατροπή μνημονίου, τιμωρία για τα σκάνδαλα, αναφορές σε Κ.Καραμανλή και Α. Παπανδρέου

«Υπάρχει κι άλλος δρόμος από το δρόμο του μνημονίου, από το δρόμο που μας οδηγούν οι διεθνείς τοκογλύφοι», τόνισε ο Π. Καμμένος στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ΣΕΦ.

Αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και

στην ένταξη της χώρας στην Ε.Ε κανε άνοιγμα στο «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ » κάνοντας αναφορά στη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες». Είπε πως όταν έρθει το κόμμα του στην εξουσία «θα ψάξει, θα βρει και θα τιμωρήσει χωρίς έλεος» όσους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα που οδήγησαν τους Ελληνες στη σημερινή κατάσταση και «θα δημεύσει τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό».

Ο κ. Καμμένος έδωσε έμφαση στην ανάγκη ενότητας των Ελλήνων,, δεσμεύθηκε ότι αυτό θα είναι προτεραιότητα για το κόμμα του, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, σε συμφέροντα και τραπεζίτες που τον πολεμούν. Υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ δέχθηκαν πόλεμο με όλα τα μέσα από τους αντιπάλους τους, και είπε ότι με τα λεφτά των τραπεζιτών πλαστογράφησαν αποδείξεις για να μας χτυπήσουν.Εκανε άνοιγμα στα στελέχη που αποχώρησαν και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην ίδρυση του κόμματος «ακόμη και όσους γονάτισαν, αγοράστηκαν και έφυγαν» όπως είπε, αλλά ευχαρίστησε «ιδιαίτερα εκείνους που αδικήσαμε, και τους καλούμε ξανά μαζί μας».

«Πρώτα μας αγνόησαν, μετά μας χλευάσανε, μετά μας πολεμήσανε, ώρα να τους νικήσουμε» είπε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας: «Μαζί θα τους ανατρέψουμε και μαζί με εμάς όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου».

Κάλεσε τους συνέδρους να φέρουν κοντά τους Ελληνες που βρίσκονται στο δημοκρατικό τόξο, και είπε ότι θέλουμε να ενώσουμε τον κόσμο της Ευρώπης μαζί με εκείνους που αγωνίζονται κατά της Μέρκελ.

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμη ότι οι Έλληνες είναι «το έθνος που δεν παραδίδεται που δεν προσκυνά» και πρόσθεσε ότι «σβάστικες στην Ελλάδα δεν θα υψωθούν ποτέ ξανά. Είτε είναι σβάστικες νεοναζιστών είτε μνημονιακών».

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι η ανατροπή θα έρθει σύντομα και είπε στα στελέχη του κόμματός του ότι έχουμε την ευθύνη να συνδιαμορφώσουμε το εθνικό μας πρόγραμμα για το πώς θα βγάλουμε τη χώρα από τη μέγγενη του Mνημονίου

Σήμερα και αύριο θα συζητηθεί το πρόγραμμα σε θεματικές ενότητες, ενώ θα ψηφιστεί και το καταστατικό.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα με την εκλογή προέδρου από τους συνέδρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα