Σεμινάριο coaching για εργαζόμενους και ανέργους από την Treasure Lab

Η εταιρία Treasure Lab πραγματοποιεί στις 21 Μαΐου ένα ενδιαφέρον workshop για το Solution Focused Coaching. Το σεμινάριο, που απευθύνεται σε εργαζόμενους και ανέργους είναι απλό, πρακτικό, άμεσα εφαρμόσιμο και εστιάζει στη λύση και όχι στο πρόβλημα. Μέσα από τη συγκεκριμένη εκπαίδευση οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μία νέα

προσέγγιση στη λύση προβλημάτων με άμεση και πρακτική εφαρμογή, θα σχεδιάσουν ένα προσωπικό πλάνο δράσης, θα δοκιμάσουν οι ίδιοι το coaching σε δικά τους θέματα, θα αυξήσουν την αυτοσυναίσθησή τους και θα εξερευνήσουν νέες οπτικές γωνίες.

Το workshop θα διεξαχθεί από την κ. Κρύστα Τζελέπη, managing partner της Treasure Lab Ltd, Professional Certified Coach – PCC, με εμπειρία πάνω από 14.000 ώρες εκπαίδευσης και μία από τους πρωτοπόρους που έφεραν το coaching στην Ελλάδα.

Η ομάδα της Treasure Lab Ltd σχεδιάζει και υλοποιεί σύνθετα προγράμματα ανάπτυξης για στελέχη, που φέρνουν άμεσα αποτελέσματα σε θέματα βελτίωσης management skills, coaching skills, επικοινωνίας, feedback, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο www.treasurelab.gr, στο τηλέφωνο: 210 8066257 ή στο email: krysta@treasurelab.net.

Keywords
Τυχαία Θέματα