Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του Mega – Kωστόπουλος και Μπαλατσινού…χώρια

01:42 9/7/2014 - Πηγή: BankWars

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους το νέο πρόγραμμα του MEGA.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης έκανε την παρθενική του εμφάνιση και ο νέος διευθυντής του ψυχαγωγικού προγράμματος, Λουίζος Ξενόπουλος.

Όπως ανακοίνωσαν, το μεγάλο κανάλι, πρόκειται να αγοράσει αυτούσια την παραγωγή της εκπομπής «Joy», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και θα προβάλλεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗΌσον
αφορά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, το κανάλι ξεκαθάρισε πως δεν έχουν γίνει επαφές με την Μαρία Ηλιάκη, την Ράνια Θρασκιά, την Ρούλα Κορομηλά και τη Μαίρη Συνατσάκη, διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα που ήθελαν τις παραπάνω κυρίες στα ηνία της πρωινής εκπομπής. Ιδιαίτερα σημασία δόθηκε στο ύφος της πρωινής εκπομπής, αφού όπως εξήγησαν δεν θα υπάρχει καμία διάθεση «κιτρινισμού» στη ζώνη.Τα απογεύματα το MEGA δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές με μία νέα ψυχαγωγική εκπομπή. Η ώρα προβολής της δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί αλλά πρόκειται για μία 2ωρη εκπομπή στο διάστημα 4-7.ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ«Εθνική Ελλάδος» είναι ο τίτλος της νέας σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στην οποία και θα πρωταγωνιστεί μαζί με τις Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Κατερίνα Παπουτσάκη.ΝΕΑ ΣΕΙΡΑΑκόμη μία νέα σειρά ανακοινώθηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στο «Mάνα εξ ουρανού», που πραγματεύεται μία μητέρα-σούπερ ήρωα!4ος ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝ ΟΝΕΙΡΑΤα «Κλεμμένα Όνειρα» έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως και όπως ανακοινώθηκε θα προβληθούν πριν τον Γενάρη.ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗΑκόμη μία σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν από το μεγάλο κανάλι. Η «Δικαίωση» θα πρωταγωνιστεί στη βραδινή ζώνη του καναλιού.Η σειρά «Hρωίδες», βασισμένη στο «Sex and the city», θα προβάλλεται μετά τις 11 το βράδυ.

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙΗ «Μοντέρνα Οικογένεια» επιστρέφει από τον Ιανουάριο και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και το «Κάτω Παρτάλι» θα κρατάει συντροφιά και την επόμενη χρονιά στους τηλεθεατές.ΝΕΟ TALENT SHOW, «The Music School»Το νέο talent show του καναλιού «Music School» αναλαμβάνει να παρουσιάσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στην κριτική επιτροπή θα δούμε τον Γιώργο Θεοφάνους και την Demy. Όσον αφορά το όνομα της Έλενας Παπαρίζου, οι συζητήσεις της τραγουδίστριας με το κανάλι έχουν «παγώσει», καθώς οι ιθύνοντες του Mega σκέφτονται να προσθέσουν στην κριτική επιτροπή και ένα όνομα από τον χώρο της έντεχνης μουσικής σκηνής.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ 2η ΣΕΖΟΝ ΤΟ LATE NIGHT SHOW ΤΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ ΚΑΡΥΔΗΗ Σμαράγδα Καρύδη θα παρουσιάσει και την επόμενη σεζόν το «Celebrity game night show» διατηρώντας αυτούσια τη φετινή «συνταγή» του.ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ«Αποχωρεί» από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό mou» ο Άκης Πετρετζίκης και αναλαμβάνει δύο νέες δικές του εκπομπές μαγειρικής. Η πρώτη εκπομπή που θα παρουσιάσει ο τηλεσεφ είναι ταξιδιωτικού περιεχομένου και ονομάζεται «Λίστα». Ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από αυτή θα παρουσιάζει τις γευστικές του εμπειρίες στα διάφορα ταξίδια που θα κάνει για τις ανάγκες αυτής.Το δεύτερο ραντεβού που δίνει με τους τηλεθεατές είναι καθημερινό, καθώς 1 με 2 το μεσημέρι θα μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό τα «μυστικά» της μαγειρικής του.ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΗ Ζέτα Μακρυπούλια αναλαμβάνει την παρουσίαση του τραγουδιστικού σόου «Rising Star», το αντίπαλον δέος του «The Voice». Ακόμη δεν έχουν αποφασιστεί ποια θα είναι τα ονόματα που θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή.Χωρίζουν και τηλεοπτικά ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη Τζένη Μπαλατσινού. Το «μεγάλο» κανάλι σκέφτεται να αξιοποιήσει και τους δύο παρουσιαστές σε ξεχωριστές δικές τους εκπομπές. Όσον αφορά τη Τζένη Μπαλατσινού υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αναλάβει μία εκπομπή ομορφιάς. Έντονες συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αφού εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει με την εκπομπή «Bράδυ».ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣΟ Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με το μεγάλο κανάλι, όμως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια ζώνη θα αξιοποιηθεί ο παρουσιαστής. Πάντως το τοπίο για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού είναι θολό γι’αυτόν.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ J2USΚέρδισε την αγάπη του κοινού στο «J2US» και όπως όλα δείχνουν και την εμπιστοσύνη των στελεχών του Mega. Χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο υπάρχει όρεξη και από τις δύο πλευρές ώστε να παρουσιάσει ο Μάρκος Σεφερλής ένα δικό του σόου.

Keywords
Τυχαία Θέματα